"Ανάσα" για την ΒΕΡΟΙΑ από τον Λεβαδειακό

Την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει η Βέροια κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου επικράτησε με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, η Βέροια ήταν αυτή που ήταν καλύτερη ενώ πίεσε τον Λεβαδειακό από αρκετά νωρίς.

Οι παίκτες των γηπεδούχων πίεζαν κυρίως από την δεξιά περιοχή, ενώ κατάφεραν να κερδίσουν και επτά κόρνερ, χωρίς ωστόσο να τα εκμεταλλευτούν. Παρόλα αυτά και ο Λεβαδειακός κατάφερε να κάνει δυο καλές φάσεις.

Συγκεκριμένα η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε για τον Λεβαδειακό από μια κεφαλιά του Μάντζιου στο 14’, ωστόσο δεν ανησύχησε τον Καντιμοίρη. Παράλληλα, στο 26’ ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ από τα δεξιά, με τον Καντιμοίρη να βρίσκεται σε καλή θέση και να αποκρούει.

Στη συνέχεια η Βέροια ανέβασε την απόδοση της, με τον Λινάρδο να κάνει ωραίο σουτ στο 32’, ωστόσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα μέτρα άουτ.

Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Μίλιεβιτς να κάνει ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, κερδίζοντας εύκολα τον Ναμάσκο.

Γκολ από τα... αποδυτήρια!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια κατάφερε να πετύχει γκολ από τα… αποδυτήρια! Και αυτό διότι μόλις στο 46’, ο Καπετάνος με κοντινέ πλασέ κατάφερε να γράψει το 2-0, με τους αμυντικούς του Λεβαδειακού να μένουν… «θεατές».

Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει, κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις ωστόσο η Βέροια κρατούσε καλά στα μετόπισθεν.

Συγκεκριμένα στο 66’, με εντυπωσιακό τακουνάκι του Μάντζιου, ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ από μέσα αριστερά, με τον Καντιμοίρη να λέει «όχι». Ακολούθησε το σουτ του Λάτσι στο 76’ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μην ανησυχεί, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μαχαίρας επιχείρησε νέο σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 77’ ο Λεβαδειακός θα έπρεπε να μείνει με δέκα ποδοσφιαριστές, ωστόσο ο ρέφερι χαρίστηκε στον Μουλόπουλο, ο οποίος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στο πόδι του Βασιλαντωνόπουλου.

Η τελευταία καλή φάση ήταν και αυτή για τον Λεβαδειακό, με τον Βασιλείου να κάνει μέσα στην περιοχή την προβολή, ωστόσο και πάλι ο Καντιμοίρης κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασιγκμπά, Καλί, Μαλόν, Μπαλάφας, Άρτσε (89’ Μελίσσης), Λινάρδος (92’ Μαυρίας), Μίλιεβιτς (80’ Τόμας), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης (55’ Βασιλείου), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (69’ Μαχαίρας), Καλτσάς, Καψάσκης (75’ Λάτσι), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Πηγή: sdna.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο