Επεισόδια και "πλιάτσικο" πριν τον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Σε εξέλιξη είναι από τις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής (29/1) ο αγώνας μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ενώ στα αγωνιστικά έχουν ακόμη ώρα για να βγάλουμε... είδηση, πριν τον αγώνα υπήρξαν πολλά θέματα. 


Όπως αναφέρει το verianet.gr: "Μικροένταση δημιουργήθηκε δυο περίπου ώρες λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν στην περιοχή του πάρκου της Ελιάς εμφανίστηκαν 150 περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού χωρίς όμως να φέρουν διακριτικά «κασκόλ, σημαίες κλπ» της ομάδας.

Στην πλειοψηφία τους νεαρά άτομα οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ. 

Μικροεπεισόδια δημιουργήθηκαν όταν κάποιοι από αυτούς μπήκαν σε καταστήματα φαστ φουντ της περιοχής από όπου πήραν ποτά χωρίς να τα πληρώσουν ενώ το ίδιο έπραξαν και από περίπτερο.
Την ίδια ώρα επρόκειτο να αναχωρήσει η αποστολή της Βέροιας και για λόγους ασφάλειας στην περιοχή πήρε θέση διμοιρία ματ η οποία αρχικά απώθησε τους νεαρούς και τους οδήγησε στην έξοδο της πόλης προς το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Από πλευράς καταστηματαρχών έγινε γνωστό ότι λίγο αργότερα δέχθηκαν τηλεφωνήματα από υπεύθυνους των φιλάθλων οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι θα τους πληρώσουν τα  χρήματα για τα ποτά που πάρθηκαν από τα καταστήματά τους χωρίς να πληρωθούν.

Η διμοιρία των ματ παρέμεινε στην περιοχή του πάρκου Ελιάς για προληπτικούς λόγους".


Αλλά και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, εντός του γηπέδου αυτή τη φορά,  επεισόδια προκλήθηκαν στο γήπεδο της Βέροιας γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν των ερυθρολεύκων (δεν είναι περισσότεροι από 500-600 άτομα) στη θύρα 6 του γηπέδου ήλθαν σε σύγκρουση με άνδρες της αστυνομίας, με τα επεισόδια να παίρνουν τέλος μετά την παρέμβαση δύο διμοιριών των ΜΑΤ, όπως αναφέρει το laosnews.gr.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο