Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας έκοψε την πίτα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, στο εντευκτήριό της, με την παρουσία πολλών μελών και φίλων της. 

Τους παραβρεθέντες καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο πρόεδρος της Λέσχης, Φώτης Φανιάδης, ενώ ακολούθησε επετειακό βίντεο για τα 90 χρόνια λειτουργίας της ΕΛΠΝ.


Στη συνέχεια έγιναν σύντομοι χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξήρε το έργο της ΕΛΠΝ και συνεχάρη τους ανθρώπους της, τονίζοντας πως πρέπει η πολιτεία να στέκεται πιο ενεργά δίπλα σε συλλόγους όπως αυτόν της ΕΛΠ Νάουσας.
Ο Νίκος Κουτσογιάννης, παίρνοντας "πάσα" από την αναφορά του Θανάση Θεοχαρόπουλου περί της στήριξης της πολιτείας, ανακοίνωσε ότι εντός του 2017 θα υπάρξει, μέσω της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, πρόγραμμα για την συντήρηση και ανάδειξη του ιστορικού αρχείου που έχει η Λέσχη από την βιβλιοθήκη της Αργυρούπουλης.

Μετά τους χαιρετισμούς και τα μηνύματα, μοιράστηκαν σε όλο τον κόσμο παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, όπου μέσα ήταν και το φλουρί!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο