Με την συγκινητική παρουσία του Γ. Παπαστάμκου η ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας (φώτο)

Ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής Ημαθίας και ευρωβουλευτής - αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργος Παπαστάμκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ημαθίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/1/2017), σε κέντρο διασκέδασης της Βέροιας. 

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας, μαζί με στελέχη της ΝΔ, επέδωσαν στον κ. Παπαστάμκο τιμητική πλακέτα, για "την προσφορά του στη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα", όπως έγραφε χαρακτηριστικά. 



Νωρίτερα απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ενώ διαβάστηκε και μήνυμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας.

Παρόντες, μεταξύ άλλων και πέρα των προαναφερθέντων, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θόδωρος Καράογλου, πρώην βουλευτές (Μ. Χαλκίδης, Ηλ. Φωτιάδης, Γ. Μπατσαρά, Λ. Τσαβδαρίδης), πολιτευτές της ΝΔ (Τ. Μπαρτζώκας, Απ. Εμμανουηλίδης, Στ. Γιαννούτσου), πρόεδροι ΝΟΔΕ από την κεντροδυτική Μακεδονία, ο σύμβουλος για θέματα αγροτικής πολιτικής του γραμματέα της ΝΔ Χρήστος Γιαννακάκης,  περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ της Ημαθίας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκος Ουσουλτζόγλου, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου κ.α.

Επίσης, το "παρών" έδωσαν πολλά στελέχη, μέλη και φίλοι της ΝΔ, εντός και εκτός Ημαθίας, ενώ μετά τις ομιλίες, έγινε κοπή βασιλόπιτας και ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. 






Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο