Οδηγίες - μέτρα του Δήμου Βέροιας για την κακοκαιρία

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της Ε.Μ.Υ., στην περιοχή μας πρόκειται να εκδηλωθούν ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις, από τις επόμενες ώρες μέχρι τουλάχιστον τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στις κάθε είδους μετακινήσεις των συμπολιτών μας, καθώς εγκυμονεί αυξημένος κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού. 

Υπενθυμίζουμε ότι:

- Απαγορεύεται η ρίψη νερού στο οδόστρωμα για οποιοδήποτε λόγο

Οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες σε κάθε μετακίνηση τους, για να τις χρησιμοποιήσουν όπου αυτό απαιτείται

Οι ευάλωτες ηλικιακές ομάδες (ηλικιωμένοι και τα παιδιά) παρακαλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες

Οι συμπολίτες μας, μπορούν να προμηθεύονται αλάτι για αποπαγοποίηση επικίνδυνων σημείων, από το χώρο στάθμευσης οχημάτων του Δήμου (τέρμα Πιερίων, κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, μετά τα φανάρια).  

Το Φιλίππειο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο (χώρος αναμονής), στην οδό 16ης Οκτωβρίου 5Α θα είναι ανοικτό την Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2017, την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2017 (Θεοφάνεια), το Σάββατο 07 Ιανουαρίου 2017 και την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017, για τους συμπολίτες μας που δεν διαθέτουν μέσα θέρμανσης, από τις 8.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ενώ για τις επόμενες ημέρες, εφόσον συντρέχει λόγος, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση (σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας)

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τις υπηρεσίες του Δήμου είναι το 2331 3 50516, ενώ το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης είναι το 100.

Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για τη χωρίς προβλήματα διέλευση του νέου κύματος κακοκαιρίας. 

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος
& Πολιτικής Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο