ex-αιρετικά: Μη καβαλάτε την κάλαμον - Κίνδυνος ατυχήματος!

Πρέπει να κάνουμε μια παραδοχή, αναφορικά με τις επικείμενες αλλαγές στα πρόσωπα που ασκούν διοίκηση στο Δήμο Βέροιας. Πολλοί από αυτούς που θα φύγουν είναι ικανοί και πολλοί από αυτούς που θα παραμείνουν ή μπουν τώρα, είναι ελλιπείς (για να μην πούμε το αντίθετο του ικανού και έχουμε στεναχώριες πάλι).

Κάποιοι, βλέποντας πως έρχεται η ώρα των αλλαγών, παρασήκωσαν ψηλά τον αμανέ και άρχισαν να... φαλτσάρουν, άλλοι δε, το... τουμπεκί (ψιλοκομμένο ή μη), το έχουν κάνει βίωμα! 

Για να μην τρελαθούμε εντελώς, λοιπόν, ας μην φαντάζονται πως όσοι αξιοποιηθούν την επόμενη μέρα είναι... αστέρια. Απλά, μπορεί να μην είχε να βάλει άλλους ο Δήμαρχος. Και, για να μην αρχίσουν κάποιοι... βαρείς να μας στολίζουν δεξιά και αριστερά, όπως όταν σχολιάσαμε πως θα ήταν πολύ καλοί πρόεδροι σε τοπική κοινότητα (που να γράφαμε δηλαδή ότι ούτε για εκεί δεν κάνουν), δεν αναφερόμαστε στους... συνήθεις ύποπτους!

Υπάρχουν κάτι... προσωπάκια αγγελικά, που μπορεί να φαίνονται ιδανικά, αλλά δεν έχουν δείξει και πολλά πράγματα αξιόλογα, ενώ οι απαιτήσεις τους είναι πολύ υψηλές. 

Ας χαλαρώσουν, λοιπόν, όλοι οι... δελφίνοι, γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εκτεθούν. 

Πάντως, καλοί οι "ανασχηματισμοί", αλλά το γεγονός ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο και για τους ίδιους τους Δημάρχους (ή έστω να προβλέπεται "πρόταση μομφής") δημιουργεί πολλές φορές περίεργες καταστάσεις (ειδικά όταν στον... αυλόγυρο μαζευτούν πολλά... αδέσποτα). Διότι, αν είχαν τον φόβο ότι θα κριθούν και στο μεσοδιάστημα (ή ανά πάσα στιγμή), σίγουρα πολλοί θα ήταν πιο προσεχτικοί, θα έδιναν βάση σε αυτούς που τους έφεραν στην θέση που βρίσκονται (στην δημοτική τους ομάδα δηλαδή) και όχι σε... αλλότριους και εξωγενείς συμβουλάτορες, που - ενίοτε - εξυπηρετούν ίδια συμφέροντα ή συμφέροντα άλλων. Αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη ιστορία όμως και δεν θα επεκταθούμε παραπάνω προς το παρόν. 



ex-αιρετικά
Η στήλη του InVeria.gr που σπάσει τα... δόγματα
Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη





(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο