"Θύμα" φασιστικής προπαγάνδας το Νοσοκομείο Βέροιας - Ψευδής η είδηση περί δωρεάν εξετάσεων μόνο για Σύριους

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε ακόμη μια είδηση hoax (ψευδής, με σκοπό την εξαπάτηση του κοινού και την δημιουργία αρνητικού κλίματος), όπου - δήθεν - στο νοσοκομείο Βέροιας υπήρχε αναρτημένη πινακίδα που ανέφερε ότι το καρδιοτοκογράφημα (εξέταση για εγκύους, που αφορά το έμβρυό τους, η οποία μετρά τους παλμούς του εμβρύου, αλλά και τις συσπάσεις της μήτρας) πρέπει να πληρώνεται άμεσα από τους ενδιαφερόμενους και δεν καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία, με εξαίρεση τις Σύριες πρόσφυγες. 

Τέτοια πινακίδα δεν υπήρξε ποτέ στο Νοσοκομείο της Βέροιας και με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου διαβλέπει ακόμη μία προσπάθεια φασιστικών κύκλων να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. 

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που για ακόμη μία φορά αποδείχθηκαν αφελείς ή τους δόθηκε η αφορμή να εκδηλώσουν τα φασιστικά τους ένστικτα.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Ημαθίας για το θέμα:

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας ενημερώνει ότι η δήθεν αναρτημένη στο Νοσοκομείο Βέροιας ανακοίνωση σχετικά με πληρωμή εξετάσεων καρδιοτοκογραφίας και εξαίρεση απ’ αυτή των Σύριων προσφύγων, που δημοσιοποίησαν διάφορες ιστοσελίδες, δεν αφορά το Νοσοκομείο Βέροιας, αποτελεί δε «κακοήθεια» με μοναδικό προφανή στόχο την προώθηση φασιστικών και ρατσιστικών αντιλήψεων.

Παρακολουθώντας κανείς τις αναρτήσεις του συγκεκριμένου blogspot police voice, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό έντυπο που προωθεί φασιστικές αντιλήψεις και πιθανόν να είναι φερέφωνο της «Χρυσής Αυγής».

Στο Γ.Ν. Βέροιας και σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία όλοι οι προσερχόμενοι λήπτες των υπηρεσιών υγείας αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό και την «ανθρωπιά» που χρειάζεται κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου, φυλής και χρώματος.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!