13 Μαρτίου 2017

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (17-26/3)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Παρασκευή 17 Μαρτίου έως και την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Γ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα μεταφέρει τον Τίμιο Σταυρό των Κομνηνών (Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά) στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας όπου θα τελέσει και χειροτονία ιερέως.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου θα ομιλήσει ο π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης από το Άγιον Όρος με θέμα: "Η σημασία του Τιμίου Σταυρού στην ζωή των χριστιανών".

Την Τρίτη 21 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Καψόχωρα.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Λουτρό Ημαθίας.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού (Μουτσιάλη), Σκήτης Βεροίας.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Άγιο Γεώργιο Δοβράς.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και εν συνεχεία στην Γ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα ιερουργήσει στον Παλαιά Μητρόπολη Βεροίας επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα τελέσει Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. θα παρευρεθεί στην εορταστική Εκδήλωση για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στο Παύλειο Πολιτικστικό Κέντρο Βεροίας με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο, θα συμμετέχει και η Νεανική Χορωδία του Ωδείου της Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ύπο την διεύθυνση της κ. ΜαρίαςΠέτκου.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα ομιλήσει.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Διαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter