Σουρεάλ καταστάσεις: Όταν ο Βοργιαζίδης "κολλούσε 5" με τον Αγγελίνα

Ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που είχε τρέξει στον ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ Δρόμο 2016 ο Θωμάς Αγγελίνας και μάλιστα κατά τον τερματισμό του ο Δήμαρχος του είπε πως "έβγαλε την παράταξη και το δημοτικό συμβούλιο ασπροπρόσωπους"....

Τώρα πια, τρεις μήνες μετά, ο Θωμάς Αγγελίνας τα βρόντηξε από την παράταξη, επειδή είδε ότι η συμπεριφορά του Δημάρχου προς το πρόσωπό του ήταν υποτιμητική, ενώ άλλοι όχι μόνο είχαν ευνοϊκή μεταχείριση, αλλά κοντεύουν να... πάρουν σύνταξη από έμμισθες θέσεις του Δήμου!

Μέσα σε όλους τους κακούς χειρισμούς, έχασε και τον μοναδικό εκπρόσωπο στο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Λίγο το κακό αυτό βεβαίως, αλλού είναι τα μεγάλα τα... κακά, που πολύ σύντομα θα τα βρει μπροστά του ο κ. Βοργιαζίδης.

Μάλιστα, μέσα σε όλο αυτό το απίστευτο παρασκήνιο που οργιάζει, βλέπουμε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Βοργιαζίδη (και μάλιστα εκ νέου επ' αμοιβή αξιοποιημένους) να δηλώσουν ότι τους αρέσουν οι αναρτήσεις του Θωμά Αγγελίνα στο fabebook οι οποίες βάλουν - ευθέως ή πλαγίως - τον Δήμαρχο. 

Σουρεάλ καταστάσεις!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο