Χαιρέτα μας τον... Πλατανιά - Έχασε και στην Κρήτη η ΒΕΡΟΙΑ

Η γρήγορη αποβολή του Αντονιάν για τη ΒΕΡΟΙΑ, σε συνδυασμό με το γκολ του Μουνάφο, χάρισαν στον Πλατανιά τρίποντο... Ευρώπης (1-0), με τους φιλοξενούμενους, να μένουν αρκετά πίσω στην "μάχη" της παραμονής στην κατηγορία.

To σημερινό παιχνίδι στα Περιβόλια, μόνο αδιάφορο δεν ήταν για Πλατανιά και Βέροια. Οι γηπεδούχοι, ήθελαν  τρίποντο… Ευρώπης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν τα… ρέστα τους σε ό,τι αφορά τη «μάχη» που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μια στιγμή, απερισκεψίας, όμως του Γκάελ Αντονιάν, ήταν αρκετή για να στοιχίσει από την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, καθώς ο αμυντικός της Βέροιας, μόλις στο 23’ της αναμέτρησης πρόλαβε να αντικρίσει δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί.

Η αλλαγή αυτή στις ισορροπίες του αγώνα, έδωσε την ευκαιρία στον Πλατανιά, να επιτεθεί μαζικά, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το γκολ του Μουνάφο στο 30’, με τους παίκτες και τον πάγκο της Βέροιας, να εκφράζουν τα παράπονά τους προς τον Νεοφυτιάδη, καθώς λίγο πριν η μπάλα καταλήξει από τα πόδια του Μενδρινού στο κεφάλι του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο Καλί, είχε βρεθεί στο έδαφος, όταν η μπάλα βρήκε στο πρόσωπό του, όμως η φάση από την οποία προήλθε και το γκολ, συνεχίστηκε κανονικά.

Από το χρονικό σημείο που επετεύχθη το γκολ μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, δεν συνέβη το παραμικρό, με τη Βέροια που είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι να έχει μία μόλις αξιόλογη φάση με ένα μακρινό σουτ του Τομάς που κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι Παράσχος και Ντόστανιτς, προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις στην ενδεκάδες του, με το παιχνίδι όμως να έχει τον ίδιο, ίσως και χειρότερο ρυθμό.

Ο μεν Πλατανιάς, που είχε την κατοχή της μπάλας, απείλησε στο 51’ με το σουτ του Μουνάφο, ενώ στο 64’ από μία ατομική ενέργεια του Μανούσου η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπεθ.

Η Βέροια, που μη έχοντας άλλη επιλογή ρίσκαρε, δεν κατάφερε μέχρι και 75’ να απειλήσει την εστία του Σωτηρίου, που σε γενικές γραμμές, είχε ένα ήσυχο απόγευμα.

Το… ρευστό 1-0 όσο παρέμενε, άγχωνε τον Γιώργο Παράσχο, με τον Ελληνα τεχνικό να αλλάζει πράγματα στην ομάδα του, όμως η Βέροια με μία μόλις τελική στο παιχνίδι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το παραμικρό, με τους Κρητικούς, να κρατάνε με... άνεση το υπέρ τους σκορ και να φτάνουν σε μία ακόμα εντός έδρας νίκη, πλησιάζοντας την προνομιούχο πεντάδα του πρωταθλήματος στον έναν βαθμό, με τους Κρητικούς να κάνουν όνειρα... Ευρώπης!

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά (46’ Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (70’ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (79' Ντεβέσα), Γιακουμάκης, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μπαλάφας (70’ Μπελαϊντ), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ (74’ Μίλιεβιτς), Στόιτσεφ (46’ Σισοκό) , Καπετάνος.

Πηγή: sdna.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο