Ημερίδα για την εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου στη Βέροια (5/4)

Η Συντεχνία κρεοπωλών Βέροιας σε συνεργασία με την σχολή επαγγελμάτων κρέατος διοργανώνει Ημερίδα την Τετάρτη 5 Απριλίου ώρα 18:00 στο επαγγελματικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Ημαθίας με θέμα: Η εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου, τρόποι κοπής κρέατος, τεμαχισμός και κρεατοσκευάσματα.

Κεντρικός ομιλητής: Τσιόλτας Νικόλαος, εκπαιδευτής σχολής επαγγελματιών κρέατος Θεσσαλονίκης.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο