Μαθητές από τη Βέροια κοντά στην Αγ. Πετρούπολη που δέχτηκε τρομοκρατικό χτύπημα - Είναι όλοι καλά!

Κοντά στην Αγ. Πετρούπολη που δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση σήμερα (3/4), στην αδελφοποιημένη με τη Βέροια πόλη Πούσκιν, βρίσκονται από την Παρασκευή (31/3) 25 μαθητές, 4 συνοδοί - εκπαιδευτικοί του 4ου ΓΕΛ Βέροιας και δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Βέροιας (Τ. Χατζηαθανασίου και Ν. Μαυροκεφαλίδης).

Επειδή, όπως είναι λογικό, υπήρξε έντονη ανησυχία, τόσο οι πληροφορίες του InVeria.gr, όσο και ο Δήμος Βέροιας με σχετική ανακοίνωσή του, αναφέρουν πως δεν ήταν στην Αγ. Πετρούπολη το σχολείο και κατά συνέπεια είναι όλοι σώοι. 

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν λανθασμένες πληροφορίες από το ΑΠΕ, όπου ανέφερε πως στη Ρωσία είναι το 4ο Γυμνάσιο Βέροιας. Το ορθό είναι ότι πρόκειται για αντιπροσωπεία του 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, που βρέθηκαν στην πόλη Πούσκιν, προκειμένου να αδελφοποιηθεί το σχολείο της Βέροιας με το αντίστοιχο της ρωσικής πόλης.

Η ανακοίνωση του Δ. Βέροιας:

Για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των μελών της αποστολής του Δήμου Βέροιας που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του 4ου ΓΕΛ Βέροιας με σχολείο του αδελφοποιημένου Δήμου Πούσκιν της Αγίας Πετρούπολης, ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει ότι όλα τα μέλη της αποστολής, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών, καθηγητών και δημοτικών συμβούλων, είναι καλά στην υγεία τους και δε διατρέχουν κανένα κίνδυνο.  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια