Ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος νέος πρόεδρος στην ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας - Αλλαγές σε ΔΗΠΕΘΕ και ΔΕΥΑΒ

Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας ορίστηκε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ενώ νέο μέλος του Δ.Σ. ορίστηκε ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου.

Ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος αντικαθιστά τον Γιώργο Σοφιανίδη (ο οποίος παρέμεινε ωστόσο στη θέση του αντιδημάρχου Παιδείας), ενώ ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου αντικαθιστά τον Σάκη Σιακαβάρα.

Αλλαγές στις συνθέσεις των Δ.Σ. είχαμε στη ΔΕΥΑΒ και στο ΔΗΠΕΘΕ, όπου στην ΔΕΥΑΒ ο Δημήτρης Τραπεζανλής ορίστηκε αντιπρόεδρος της επιχείρησης, αντικαθιστώντας τον Στέργιο Διαμάντη (επειδή ορίστηκε πρόεδρος στο ΚΑΠΑ) και στο ΔΗΠΕΘΕ η Θωμαή Στιόκα αντικατέστησε την Παυλίνα Παπαδοπούλου (πολίτες).

Η είδηση της ανάληψης της προεδρίας της ΚΕΠΑ από τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο έγινε δεκτή στην πλειοψηφία των υπαλλήλων - εργαζομένων της Επιχείρησης με συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς τα τελευταία 2,5 χρόνια οι σχέσεις τους με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Σοφιανίδη, λόγω του τρόπου που ασκούσε (ή δεν ασκούσε) διοίκηση, ήταν κάκιστες και πλέον ελπίζουν ότι ο νέος πρόεδρος θα μπορέσει να ασκήσει - ο ίδιος - επαρκώς τα καθήκοντά του.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον κ. Σοφιανίδη ως τον "χειρότερο πρόεδρο όλων των εποχών", ενώ χαρακτηριστικό του κλίματος ήταν το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη στην διοίκηση και τους περί αυτής, κόβοντας μόνοι τους την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο