Ο Τάσος Μπαρτζώκας στη "Βουλή των τριαντάρηδων" που θέλει ο Κ. Μητσοτάκης - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στη "Βουλή των τριαντάρηδων" που θέλει ο Κ. Μητσοτάκης

«Το στοίχημα του Μητσοτάκη - Η Ν.Δ. των τριαντάρηδων» ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ στην Κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου», που ξεκινούσε από την 1η σελίδα της εφημερίοδας, παραπέμποντας στο θέμα - σαλόνι στις σελίδες 4 και 5.

Γιατί το αναφέρουμε; Διότι μεταξύ των ανθρώπων της νέας γενιάς που διεκδικούν μία θέση στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του δικηγόρου Τάσου Μπαρτζώκα από την Ημαθία, για την βουλή των 30άρηδων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό την κοινοβουλευτική του ομάδα στις προσεχείς εκλογές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα ρίξει στη μάχη του σταυρού, τη νέα, δυναμική γενιά της παράταξης. Και μεταξύ αυτών, στο νομό μας ακούγεται το πρ. μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ και δικηγόρος Τάσος Μπαρτζώκας.

Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Λαό», ο κ. Μπαρτζώκας ερωτηθείς για εκ νέου υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές, απάντησε ότι προτίθεται όντως να διεκδικήσει μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Ημαθία.

Πηγή: laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.