Συνάντηση ΚΕΠΚΑ Νάουσας με στέλεχος του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος SALSA - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Συνάντηση ΚΕΠΚΑ Νάουσας με στέλεχος του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος SALSA

 
Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Νάουσας – Ημαθίας είχε τη χαρά και την τιμή να συναντηθεί με τον Επίκουρο Καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Γούσιο, με αφορμή τη διενέργεια του Ερευνητικού Προγράμματος: «SALSA –Small farms, small food businesses and sustainable food and nutrition security».
Πρόκειται για ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα στα πλαίσια του Horizon 2020, στο οποίο εμπλέκονται 12 Ευρωπαϊκές και 5 Αφρικανικές χώρες. Το ερευνητικό αυτό πρόγραμμα εξετάζει τη συμβολή των μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων και των μικρών επιχειρήσεων τροφίμων, στη διατροφική ασφάλεια και μια από τις περιοχές που θα συμμετάσχουν ερευνητικά και θα εξετασθούν είναι και η περιφερειακή ενότητα της Ημαθίας! 


Σε επόμενη φάση του προγράμματος θα χρειαστούν αναλυτικότερες συζητήσεις, μέσα από εξειδικευμένες συναντήσεις (Focus groups), για τα θέματα τα οποία έχουν συζητηθεί συνοπτικά στην αρχική φάση του προγράμματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση αυτής της, πολύ σημαντικής για τον αγροτικό τομέα της περιοχης μας, δράσης.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.