"Έφυγε" από τη ζωή ο... ΣΤΑΡ Γιώργος Βλαχογιάννης


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Γιώργος Βλαχογιάννης, ιδιοκτήτης του μοναδικού κινηματογράφου της Βέροιας, του ΣΤΑΡ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη της πόλης της Βέροιας...

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης, ιδιοκτήτης του ΣΤΑΡ από το 1974, όταν και πέθανε ο πατέρας του, κράτησε ζωντανή όλη την μεταπολιτευτική ιστορία του κινηματογράφου. Ακόμα και στις δύσκολες εποχές που γνώρισε ο κλάδος, κράτησε γερά, ώστε πλέον να είναι ο μοναδικός και ιστορικός κινηματογράφος της πόλης, με έτος ίδρυσης το 1953!

Άνθρωπος του πολιτισμού, τίμησε και τιμήθηκε από αυτόν. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο αγέρωχο, ικανό να σταθεί στα μεγαλύτερα "σαλόνια" δίπλα σε μεγάλα ονόματα (σαν αυτά που πέρασαν από σινεμά του), αλλά και στις καλύτερες... αλάνες. 

Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Κινηματογραφιστών Β. Ελλάδος και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης του κλάδου, με την σύζυγό του Γέση (Γεσθημανή) απέκτησαν δύο παιδιά, την Ιφιγένεια και τον Θωμά, που καλούνται πλέον και επίσημα (όπως δίπλα στον πατέρα τους έκαναν τόσα χρόνια) να συνεχίσουν την ιστορική πορεία του ΣΤΑΡ.

Το InVeria.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Βλαχογιάννη...

Η κηδεία του Γιώργου Βλαχογιάννη θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 16.30, στον Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου Βέροιας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο