ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος: Με πολλά χαμόγελα τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης γραφής Braille - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος: Με πολλά χαμόγελα τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης γραφής Braille


Την Τετάρτη 10-5-17 διεξήχθησαν οι εξετάσεις πιστοποίησης στο σύστημα γραφής BRAILLE των τυφλών στο ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης. Βροντερό παρών, και για πρώτη φορά από τον Νομό Ημαθίας, έδωσαν οι 31 εκπαιδευόμενοι από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Η επιτυχία ήταν μεγάλη με ποσοστό 100%. Το κέντρο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εκπαιδευόμενους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν  και παράλληλα να τους συγχαρεί για την απόκτηση της πιστοποίησης, η οποία θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Η απονομή των πτυχίων θα γίνει σε ειδική τελετή από την πανελλήνια επιτροπή τυφλών. 

Επόμενος στόχος μας είναι η επανάληψη της επιτυχίας για το δεύτερο γκρουπ εκπαιδευόμενων για τις προκαθορισμένες εξετάσεις του Ιουνίου. 

Ανακοινώνεται επίσης ότι ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές για το τρίτο γκρουπ θερινών μαθημάτων, προετοιμασίας για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. 

Γραμματειακή υποστήριξη Ε.ΚΕ.ΔΙ.Μ.2 ΒΕΡΟΙΑΣ
Αγ.Αντωνίου 20 και Καρατάσου
τηλ: 2331021061,6974338357
ώρες επικοινωνίας 09:00- 21:00

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.