Σηκώνει... μανίκια η αντιδημαρχία Τεχνικών Δ. Βέροιας και φαίνεται!


Ένα πολύ ελπιδοφόρο δελτίο Τύπου απέστειλε ο Δήμος Βέροιας, υπό την έννοια ότι δείχνει πως κάτι αρχίζει να κινείται εμφανώς προς την επίλυση μικρών καθημερινών θεμάτων του Δήμου.

Πρόκειται για την υπογραφή συμβάσεων μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, του αντιδημάρχου Τεχνικών Θανάση Σιδηρόπουλου και αναδόχου εργολάβου, για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης πλακόστρωτων και τοποθέτηση κάγκελων σε ιδιαιτέρως επικίνδυνα σημεία. 

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

Συμβάσεις συντήρησης κοινόχρηστων χώρων και τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων υπέγραψε ο Δήμαρχος Βέροιας 

Δυο σημαντικές συμβάσεις έργου υπογράφτηκαν, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών, Αθανάσιου Σιδηρόπουλου και του ανάδοχου εργολάβου, Πέτρου Αγαθαγγελίδη. 

Η πρώτη αφορά εργασίες συντήρησης κοινόχρηστων χώρων με έμφαση στην επισκευή και αποκατάσταση τμημάτων του πλακόστρωτου των πεζοδρομημένων περιοχών της Κυριώτισσας καθώς επίσης των οδών Γεωργίου Γουδή, Δημοσθένους και 10ης Μεραρχίας στην περιοχή της Παναγίας Δεξιάς και της οδούς Καζαντζάκη στον Προμηθέα, αντιμετωπίζοντας ουσιαστικά προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών. 

Η δεύτερη σύμβαση αφορά την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στο τοιχίο της οδού Παπάγου με σκοπό τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο συγκεκριμένο σημείο, ικανοποιώντας ένα αίτημα ετών. 

*** 

Να σημειωθεί ότι, αναφορικά με το πρώτο θέμα (προβλήματα πλακόστρωτων) λίγα 24ωρα πριν υπήρξε σχετικό φωτορεπορτάζ στο InVeria.gr (δείτε το θέμα), ενώ για το 2ο θέμα, που αφορά τα κιγκλιδώματα στην οδό Παπάγου, το InVeria.gr μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Θανάση  Σιδηρόπουλο έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο, έπειτα από αναφορές πολιτών στο InVeria.gr για το θέμα, και την επομένη ημέρα, αφού εξετάστηκε ενδελεχώς το θέμα από τον αντιδήμαρχο, ενημερωθήκαμε ότι ήταν θέμα χρόνου να υπογραφεί η σύμβαση (για να είμαστε δίκαιοι, είχε δρομολογηθεί από τον προκάτοχό του) για την υλοποίηση του έργου, όπερ και εγένετο. 

Ευτυχώς για τον Δήμο και τους δημότες, ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Θανάσης Σιδηρόπουλος όχι μόνο λαμβάνει τα μηνύματα (από ΜΜΕ και πολίτες), αλλά δείχνει πως έχει και την ανάλογη θέληση και ικανότητα να τα επιλύει. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο