Το Selfie Game της ΕΡΤ στη Βέροια (23/6)


ΔΤ: To Selfie Game είναι το νέο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ που θα γυρίσει όλη την Ελλάδα το προσεχές διάστημα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με Selfie φωτογραφίες στην πόλη τους, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τους ίδιους και την παρέα τους!

Από τους προορισμούς δεν θα μπορούσε να λείπει η Βέροια. Η ομάδα του Selfie Game έρχεται την Παρασκευή 23 Ιουνίου στη Βέροια και σας προσκαλεί όλους να γίνετε μέρος του παιχνιδιού. 

Πως; Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο παίχτες-κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές και διαγωνίζονται προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες Selfie φωτογραφίες κάτω από τις συνθήκες που θα τους ζητηθούν. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους που συμβαίνουν σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Για κάθε πετυχημένη Selfie που θα βγάλουν, οι παίκτες κερδίζουν Like. Ο παίκτης που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα Like στο τέλος της ημέρας και να ξεπεράσει τις δοκιμασίες με τον καλύτερο χρόνο θα κερδίζει το ταξίδι. 

Ο τρίτος και τελικός γύρος που θα καθορίσει και τον νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην Πλατεία Ελιάς. 

Εδώ οι παίχτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν σε Team Selfie όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Όσο περισσότερο κόσμο καταφέρουν να πείσουν να μπει στη Selfie τους τόσα περισσότερα και τα Like που θα κερδίσουν. 

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πλατεία Ελιάς για να βοηθήσουμε τους παίχτες μας να βγάλουνε δύο μεγάλες Group Selfie και να φύγουν με το έπαθλο.

Η απόλυτη τρέλα των Social media έρχεται στην πόλη σου! 

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής από την επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Facebook:


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο