Βέροια: Εμβόλισε με κλεμμένο ΙΧ μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. και κόντεψε να σκοτώσει τους αστυνομικούς


Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας, τραυματίστηκαν σε ώρα υπηρεσίας, κατά την καταδίωξη αυτοκινήτου.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (19/6) στη Βέροια, όταν ιδιοκτήτης ΙΧΕ αυτοκινήτου αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπαθεί να το διαρρήξει. Τηλεφώνησε στην αστυνομία και αμέσως κατέφθασε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αλλά ο δράστης πρόλαβε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη, με τον οδηγό να κατευθύνεται στην έξοδο της πόλης, προς την Εγνατία οδό, όπου σε κάποιο σημείο τον πλησίασε δίκυκλο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πάτησε απότομα φρένο, ο αστυνομικός - οδηγός της μοτοσικλέτας τον απέφυγε προσπερνώντας τον και στη συνέχεια ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητο τη μηχανή, ανατρέποντάς την.

Από την πτώση τραυματίστηκαν οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν, από τους οποίος ο ένας πιο σοβαρά, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Ο δράστης στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Κουλούρας, όπου έριξε το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χωράφι και διέφυγε τρέχοντας και αναζητείται. 

Πηγή: Verianet.gr - Ρεπορτάζ: Δημήτρης Καρολίδης

(σημ. InVeria.gr: Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο αργότερα κλάπηκε αγροτικό όχημα από την Κουλούρα και εικάζεται ότι κλάπηκε από τον συγκεκριμένο δράστη. Όσον αφορά την ταυτότητά του δεν έχει διαπιστωθεί, ωστόσο οι έρευνες εστιάζονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση...)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο