Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι κέντρων διασκέδασης τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας


Δεκάδες ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι κέντρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας βρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας το απόγευμα της Δευτέρας (24/7), όπου ζήτησαν τη συμπαράσταση του Σώματος, για μια σειρά θεμάτων που τους απασχολούν.


Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονοκομικού ενδιαφέροντος και οι εργαζόμενοι ζητούν την αλλαγή του νόμου όσον αφορά στο αυτόφωρο που οδηγούνται λόγω παραβάσεων της ηχορύπανσης, την εκλογίκευση των προστίμων και η δίκαια μέτρηση του ήχου.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Βέροιας τάχθηκε υπέρ της άποψης ότι ο τόπος μέτρησης πρέπει να είναι εκτός του καταστήματος. Τόνισε ωστόσο πως πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός στους περιοίκους.

Ο Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να υπάρξει αλλαγή στον κανονισμό λειτουργίας των καταστημάτων και με δημόσιο διάλογο να υπάρξει οριστική διευθέτηση και τήρηση αυτών. Πάντως, ο Αντώνης Μαρκούλης είπε προς τους παραβρισκόμενους να "μην τρώνε τυρί", θεωρώντας πως αν δεν προχωρήσουν οι ίδιοι τα θέματα δεν μπορεί κανείς να τους σώσει.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο