Μπάσκετ: Μία νίκη και δύο ήττες ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ σε τουρνουά στο Βόλο


Με απολογισμό 2 ήττες και 1 νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά του Βόλου η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας. 

Στο πρώτο παιχνίδι της Παρασκευής, η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα της Νίκης Βόλου (ομάδα Γ' Εθνικής) με σκορ 67-59.  Το ματς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του αθλητή μας Ρίζου Καντάρκου στον αντίχειρα του αριστερού χεριού, ο οποίος του στέρησε την συμμετοχή του από τα υπόλοιπα ματς του τουρνουά.

Στον δεύτερο αγώνα, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη της Ασπίδας Ξάνθης (ομάδα Β´ Εθνικής) με σκορ 74-62.  Δυστυχώς και σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα μας δεν έφυγε αλώβητη από το γήπεδο, καθώς τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο ο Βασίλης Βάλλιος.  

Στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι του τουρνουά, ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίστηκε με την διοργανώτρια ομάδα, αυτήν του Ολυμπιακού Βόλου (Α' ΕΣΚΑΘ), επί της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 84-73.

Η ομάδα επέστρεψε στην βάση της και επικεντρώνεται στην συνέχεια της προετοιμασίας της, στερούμενη για μερικές μέρες από αυτήν τις υπηρεσίες των 2 αθλητών που προαναφέραμε.

Η διοικούσα επιτροπή του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία της και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο