Πώς θα απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος χωρίς κόπο


Κάνετε προσπάθεια να χάσετε μερικά κιλά αλλά τα «ψωμάκια» επιμένουν. Μην απογοητεύεστε, δεν είστε η μόνη: το τοπικό πάχος ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα γυναικών ανεξαρτήτως βάρους.

Για την εξάλειψή του δεν αρκούν μόνο η σωστή διατροφή και η άσκηση. Χρειάζεται επιπλέον «όπλα» για να το πολεμήσετε, όπως καλλυντικά προϊόντα αντιμετώπισης και στοχευμένες, μη επεμβατικές θεραπείες αδυνατίσματος.


Δείτε στη συνέχεια, τι χρειάζεται να κάνετε ώστε να επιταχύνετε την απώλεια του περιττού λίπους από τα σημεία του σώματός σας όπου έχει συσσωρευτεί.


Βρείτε το κατάλληλο ασκησιολόγιο για εσάς
Το τοπικό πάχος εντοπίζεται συνήθως στην περιοχή της κοιλιάς, στα πλαϊνά των μηρών, στους γλουτούς και στα μπράτσα. Αποτελείται από ένα βαθύ και ένα επιφανειακό στρώμα λίπους και γι αυτό χρειάζεται εξειδικευμένες ασκήσεις για να αντιμετωπιστεί. Απευθυνθείτε στον γυμναστή σας ώστε να σας δείξει τις κατάλληλες ασκήσεις που πρέπει να κάνετε για να εξαλείψετε το τοπικό πάχος στα σημεία που εμφανίζεται στο δικό σας σώμα.


Καταναλώνετε καθημερινά αρκετό νερό
Το νερό συνδράμει στην αποβολή των τοξινών και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Συνιστά τον πολυτιμότερο σύμμαχό σας στην προσπάθεια για απώλεια βάρους και ιδιαίτερα του τοπικού πάχους καθώς βοηθάει στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών. Στόχος σας είναι να πίνετε τουλάχιστον 8 - 10 ποτήρια νερό την ημέρα, γι' αυτό φροντίστε να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα μπουκάλι με νερό.


Κάντε απολέπιση στην επιδερμίδα
Με την απολέπιση απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από τον οργανισμό σας και το δέρμα σας φαίνεται θεαματικά πιο λείο και πιο «καθαρό». Το ειδικό σφουγγάρι απολέπισης για το μπάνιο γίνεται απαραίτητο εργαλείο για να αποκτήσετε αψεγάδιαστη σιλουέτα. Κάντε απαλό πίλινγκ στην επιδερμίδα σας και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις την προβληματική περιοχή.


Φροντίστε για την ενυδάτωση του δέρματος
Η ενυδάτωση είναι το Α και Ω του όμορφου δέρματος και την χρειάζεστε για να δείχνει το σώμα σας πιο σμιλεμένο. Όταν η επιδερμίδα χάνει τα ενυδατικά στοιχεία της γίνεται πιο τραχιά με αποτέλεσμα η σιλουέτα σας να δείχνει πιο «γεμάτη». Φτιάξτε μόνη σας το ιδανικό ενυδατικό πίλινγκ για το σώμα με: 3 φλιτζάνια πολτοποιημένη μπανάνα, 1 φλιτζάνι αλόε βέρα σε τζελ, 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 φλιτζάνι βερικοκέλαιο. Ανακατέψτε όλα τα υλικά και απλώστε το μείγμα σε όλο το σώμα κάνοντας απαλό μασάζ για 5 λεπτά. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για άλλα 10 λεπτά και έπειτα, ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο