Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βέροιας για 7η χρονιά (βίντεο)


Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Βέροιας, που λειτουργεί υπό την αιγίδα  της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας, παραχωρήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/9), στους χώρους που λειτουργεί, στην οδό Περικλέους 2 (3ος όροφος), με την συμμετοχή εκπροσώπων της Ένωσης και μελών της διαχειριστικής επιτροπής του φροντιστηρίου. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Αρβανίτης, αναφέρθηκε στο θέμα της λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστήριο, τονίζοντας ότι δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά προς τα φροντιστήρια της πόλης, καθώς αφορά μόνο παιδιά από οικονομικά ασθενείς οικογένειες. Επίσης, αναφέρθηκε σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας δεν βοηθά καθόλου στο εγχείρημα αυτό. 


Από την πλευρά της διαχειριστικής επιτροπής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μίλησε ο Θανάσης Δέλλας και η Έλενα Μυτηλέκα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον τρόπο λειτουργίας του Φροντιστηρίου, τόνισαν την σπουδαιότητα του εθελοντισμού, πάνω στον οποίο βασίζεται η δομή και κάλεσαν εκπαιδευτικούς, ειδικά από τις θετικές επιστήμες (μαθηματικούς, φυσικούς, βιολόγους) να συνδράμουν στην προσπάθεια. Επίσης, ξενάγησαν τους δημοσιογράφους στις αίθουσες του Φροντιστηρίου.

Όσον αφορά στις εγγραφές - αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι και την Παρασκευή (8/9) να προσέρχονται στον χώρο του φροντιστηρίου, κατά τις ώρες 11 με 1 το μεσημέρι και 7 με 9 το βράδυ. 


Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο