Εκλογές Επιμελητηρίου Ημαθίας και Δημοτικές Εκλογές με μπόλικο παρασκήνιο στα Παλατίτσια


Με... Δημοτικό και... Επιμελητηριακό άρωμα και έντονη αίσθηση... αγροτικού, οι εικονιζόμενοι της φωτογραφίας (και πολλοί άλλοι στην ίδια παρέα) βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (21/10) σε καφέ στα Παλατίτσια Δ. Βέροιας. 

Όπως είναι γνωστό, ο Παύλος Παυλίδης (πίσω αριστερά) έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να "χτίζει" ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές και θα διεκδικήσει δυναμικά το Δήμο Βέροιας. 

Δίπλα του, η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη κατεβαίνει με πολλές αξιώσεις στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στον τομέα των Υπηρεσιών, με τον συνδυασμό "Επιχειρηματική Ανανέωση", του Γιώργου Μπίκα. 

Μπροστά τους, αριστερά ο Θοδωρής Παπακωνσταντίνου και δεξιά ο Τάσος Χαλκίδης, δυναμικά στελέχη του αγροτικού κινήματος στην Ημαθίας και του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας...

Πάντως, αν και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά, επικράτησε η συζήτηση για τις εκλογές στο Επιμελητήριο και η υποψηφιότητα της Ιφιγένειας Βλαχογιάννη σε αυτές...

Ωστόσο, μέσα στα πολλά, ακούστηκε ότι το 80% σε Παλατίτσια, Βεργίνα και Συκιά έχει... κλειδώσει για τις Δημοτικές Εκλογές!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο