Ημαθία: Επτά συλλήψεις σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.


Σε συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά, καταδικαστική απόφαση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα τις δύο προηγούμενες μέρες από αστυνομικούς της Ημαθίας. 

Αναλυτικά: 

- Συνελήφθησαν χθες (25-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 2 ημεδαποί ηλικίας 23 και 49 ετών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 13 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

- Συνελήφθη το απόγευμα της 24-10-2017 σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, καθώς και μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για κλοπή.

- Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της 24-10-2017 σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 4 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 36, 33, 27 και 22 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ο 36χρονος και ο 33χρονος να μεταφέρουν με όχημα, έναντι χρηματικής αμοιβής, τους άλλους δύο ομοεθνείς τους, οι οποίοι είχαν εισέλθει στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της συνοριακής γραμμής Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο