Ξεκίνησε στη Βέροια η 3η Συνδιάσκεψη Βαλκανικών χωρών και χωρών Αδριατικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


Στη Βέροια η 3η Συνδιάσκεψη Βαλκανικών χωρών και χωρών Αδριατικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, υπό την Αιγίδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η έναρξη της 3ης Συνδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Διεθνών Σεμιναρίων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα.

Στη Συνδιάσκεψη συμμετείχαν αντιπρόσωποι αστυνομικοί – μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών από τουλάχιστον 13 χώρες της Ευρώπης, εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος καθώς και μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Σκοπός της συνδιάσκεψης ήταν η ανάδειξη της πλούσιας Ελληνικής ιστορικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς και των ελληνικών προϊόντων και η ενίσχυση των τοπικών αγορών και επιχειρήσεων του Νομού.

Χαιρετισμό στην συνδιάσκεψη χαιρετισμό απηύθυναν μέσω skype ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Κωνσταντίνος Τσουβαλάς και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεων Αστυνομικών κ. Πιέρ Μαρτέν Μουλέν, ο οποίος μάλιστα βγήκε με φόντο τις Ελβετικές Άλπεις.

Δείτε βίντεο:



Δείτε φωτογραφίες (πατήστε στην εικόνα):

Βέροια - 3η Συνδιάσκεψη Βαλκανικών - χωρών Αδριατικής Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Πηγή: Verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο