Μεγάλη επιχείρηση του ΤΑ Βέροιας “ξετρύπωσε” φυτεία 745 δενδρυλλίων κάνναβης


Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών, ένας 65χρονος, που δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, σε παραποτάμια αγροτική έκταση σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε ο 65χρονος και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 745 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 35 κιλών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίσθηκαν ακόμη 45 δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε αποθήκη εντός του παραπάνω αγροκτήματος αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 50,8 κιλών.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 790 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 3,5 μέτρων, κάνναβη βάρους 85 κιλών και 800 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο