Οφέλη της γύρης πεύκου


ΞΔ: Η γύρη πεύκου του είδους Pinus Massoniana αποτελεί ένα οργανικό προϊόν που έχει τις  ιδιότητες μιας  πλήρους  τροφής, σε συνδυασμό με μια σειρά ευεργετικών επιδράσεων στον ανθρώπινο οργανισμό.


Η μακροχρόνια ιστορία της κατανάλωσής της και οι σύγχρονες κλινικές έρευνες επιβεβαιώνουν τις ιδιότητές της και αποδεικνύουν πως δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια.
Η γύρη αυτή αποτελείται από 260 βιοενεργές θρεπτικές ουσίες, ανάμεσα στις οποίες  8 βιταμίνες, 12  μέταλλα, 18 αμινοξέα, φλαβονοειδή, φυτοορμόνες και πολλά άλλα ιχνοστοιχεία.
Παρακάτω θα μοιραστούμε λίγο από τη δική μας εμπειρία σχετικά με κάποιες από τις ιδιότητες της γύρης πεύκου. Τα αποτελέσματα που αναφέρονται ανήκουν σε πελάτες  μας, στους οποίους είχαμε άμεση παρατήρηση.


Ρυθμίζει τις λειτουργίες του γαστρεντερικού συστήματος και βοηθά στη δυσκοιλιότητα.
Ένας άντρας 25 ετών ο οποίος έπασχε από χρόνια δυσκοιλιότητα άρχισε να παίρνει από 3 δισκία γύρης πεύκου 2 φορές την ημέρα. Αυτό που μας μοιραζόταν κατά τη διάρκεια της λήψης και μετά ήταν ότι οι λειτουργίες του γαστρεντερικού συστήματός  του έχουν ρυθμιστεί πλήρως.
Η διάρκεια της  λήψης της γύρης πεύκου ήταν 2 μήνες, ενώ η δράση της έχει ξεκίνησει να δίνει αποτέλεσμα μόνο 3 μέρες μετά την αρχή της κατανάλωσής  της.
Συμβάλλει στη θεραπεία  κάποιων  παθήσεων  του προστάτη και αυξάνει τη λίμπιντο.
Έχουμε πολλές παρατηρήσεις  της  επίδρασής  της στη λίμπιντο τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.  
Οι περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι αρχίζουν να λαμβάνουν γύρη πεύκου λένε πως νιώθουν αυξημένη τη σεξουαλική επιθυμία τους  μερικές ημέρες μόνο έπειτα από την αρχή της λήψης της.
Να επιτρέψουμε όμως στα προβλήματα του προστάτη.
Ένας άντρας 58 χρονών άρχισε να παίρνει από 3 δισκία 3 φορές ημερησίως. Την τρίτη μέρα μας είπε: «Αυτή τη νύχτα δεν έχω πάει καθόλου τουαλέτα.» Ο ίδιος έλεγε επίσης για αυξημένη λίμπιντο και περισσότερη ενέργεια.
Βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος και ρυθμίζει την πίεση αίματος.
Μια γυναίκα άνω των 70 ετών έπαιρνε από 3 δισκία γύρης πεύκου 3 φορές την ημέρα για 3 μήνες.
Έκανε μετά κάποιες εξετάσεις και όταν σύγκρινε τα αποτελέσματα από αυτές με τα προηγούμενα, είπε ότι παρατηρούνταν σημαντική βελτίωση της κατάστασης της υγείας της.
Έχει ευεργετική επίδραση στην επιδερμίδα, καθώς συμβάλλει στην ενδυνάμωση και την ενυδάτωσή της.
Άνθρωποι οι οποίοι έπαιρναν 2 φορές από 3 δισκία, καθώς και τέτοιοι που έπαιρναν 3 φορές από 3 δισκία την ημέρα έλεγαν ότι το δέρμα τους  γινόταν λιγότερο λιπαρό.
Άλλοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής μοιράζονται μαζί μας πως έχουν σημαντική βελτίωση της κατάστασης του δέρματός τους.
Υπάρχουν στοιχεία ότι η γύρη πεύκου βοηθά και σε ψωρίαση, αλλά δεν έχουμε συγκεκριμένη παρατηρήση σχετικά με αυτό.
Η γύρη αυτή έχει επίσης και αντιγηραντική δράση.
Βελτιώνει τις λειτουργίες  του φλοιού του εγκεφάλου και τη μνήμη.
Σχεδόν όλοι που καταναλώνουν γύρη πεύκου μοιράζονται ότι αισθάνονται πολύ πιο συγκεντρωμένοι  στη δουλειά τους και αντιμετωπίζουν καλύτερα την ένταση.
Δίνει ενέργεια και μια αίσθηση ελαφρότητας, καθώς επίσης βελτιώνει και τη φυσική κατάσταση.
Ένας άντρας 32  χρονών  ξεκίνησε προπονήσεις  και έπαιρνε από 3 δισκία γύρης πέυκου 2 φορές την ημέρα. Την τρίτη μέρα της λήψης μοιράστηκε το εξής: «Έτρεξα μία ώρα στο διάδρομο στο γυμναστήριο!» Αυτός μας είπε επίσης ότι παρατήρησε αύξηση των επιπέδων ενέργειας, της δύναμης και  της αντοχής, καθώς έλειπε η συνηθισμένη εμφάνιση μυϊκών πόνων μετά από μια έντονη σωματική άσκηση και η αποκατάσταση του σώματος γινόταν πιο γρήγορα.
Αδυνάτισμα.
Μία πελάτισσά μας μοιράστηκε μαζί μας  την εμπειρία της ύστερα από δίμηνη λήψη γύρης πεύκου.
Η κυρία είπε ότι έχασε 4 κιλά για περίπου 2 μήνες, καθώς έχει συνδυάσει την κατανάλωση αυτού του προϊόντος  με προπονητικό πρόγραμμα.
Επίσης πρόσθεσε ότι αισθανόταν  τονωμένη καθ’όλο το διάστημα αυτό, ενώ βελτιώθηκε  και  ο μεταβολισμός της.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες: https://www.follol.com/gyrh-peykoy/

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο