ΟΧΙ στον διχασμό είπε από τη Βέροια ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ - Για "βαρβάρους" μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας


Δηλώσεις μετά το τέλος της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε στις δηλώσεις του: 

Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι ΌΧΙ στον διχασμό, ΝΑΙ στην εθνική ενότητα. Χρειαζόμαστε ενότητα και όχι κοινωνικές συγκρούσεις. Απαιτείται κοινωνική συνοχή, για να μπορέσει η χώρα να βγει από αυτή την πολυδιάστατη κρίση που ταλαιπωρεί την κοινωνία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η φτώχεια, να έχουμε ανεργία. Για να βγούμε από αυτή την κρίση χρειάζεται εθνική ενότητα”.

Ερ. Δημ.: Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τα F-16 και το όλο θέμα που έχει προκύψει
Το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι υψηλό, το είδαμε και σήμερα. Από εκεί και μετά, αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι να αποκτήσει την οικονομική της ανεξαρτησία, δεν χρειάζονται χρήματα σε εξοπλιστικά, απαιτούνται χρήματα για να αντιμετωπίσουμε τη φτώχεια, να αποκτήσουμε οικονομική ανεξαρτησία και να αντιμετωπίσουμε την ανεργία. Εκεί πρέπει να πορευτούν τα χρήματα στον προϋπολογισμό και όχι σε νέα εξοπλιστικά προγράμματα. 

Ερ. Δημ.: Πως  σχολιάζετε την μονομερή κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας;
Ενωμένη η Ισπανία, ενωμένη η Ευρώπη, αυτός δεν μπορεί παρά να είναι ο στόχος όλων μας.  Επιζητούμε ενότητα στην Ισπανία, επειδή θέλουμε μια Ευρώπη ενωμένη και όχι μια Ευρώπη διχασμένη.  


Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας δήλωσε: 
Διπλή γιορτή σήμερα του Ελληνισμού, της Αγίας Σκέπης και τιμούμε τους 14.000 ήρωες που πέσανε για την Ελλάδα, που είπανε το ΟΧΙ στους βάρβαρους, μεταξύ αυτών και 250 Ημαθιώτες. Σήμερα δυστυχώς έχουμε υποδουλώσει τη χώρα οικονομικά. Δεν μας χωρίζει τίποτα, όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα βάλουμε κατά όλων των βαρβάρων που είναι απέναντι στην Ελλάδα μας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο