Παράταση προσφοράς για 10 νέα τμήματα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφωτικών σεμιναρίων από την Easy Education - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Παράταση προσφοράς για 10 νέα τμήματα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφωτικών σεμιναρίων από την Easy Education


Από 450€ μόλις 190€ συν ένα ΔΩΡΟ σεμινάριο 100 ωρών αξίας 175€. Στις 18/10/2017 Έναρξη 10 νέων τμημάτων εξ αποστάσεως ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ επιμορφωτικών σεμιναρίων με τα παρακάτω θεματικά αντικείμενα.

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ
 Τα σεμινάρια που μοριοδοτούνται έχουν τους παρακάτω θεματικούς τίτλους:
 Κάντε κλικ στους θεματικούς τίτλους των σεμιναρίων και ενημερωθείτε αναλυτικότερα 


Τα σεμινάρια ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ σε δομές Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  (ΙΕΚ, ΔΙΕΚ, ΠΣΕΚ, ΣΔΕ, ΚΕΚ, ΚΔΒΜ, Φροντιστήρια) & σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΔΥ, ΣΕΤΕ, ΓΣΕΕ, ΣΕΒ). 
Τα προγράμματα διεξάγονται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας ακαδημαϊκών προδιαγραφών για την εξ αποστάσεως τηλεεκπαίδευση (LMS), προκειμένου να εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό η αυτονομία του εκπαιδευόμενου. Για να δείτε όλα τα προγράμματα που διεξάγονται στο κέντρο μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ και να κλείσετε μία θέση απο τώρα.
Eφόσον εγγραφείτε σε ένα μοριοδοτούμενο σεμινάριο, συμμετέχετε αυτόματα σε μια ακόμα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενη επιμόρφωση αξίας 175€ διάρκειας 100 ωρών.
Επιπλέον, για τους σπουδαστές που επιλέγουν να επμορφωθούν και σε δεύτερο σεμινάριο τους παρέχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ένα τρίτο σεμινάριο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Είναι μια προσφορά που παρέχεται στους εκπαιδευόμενους προς υποστήριξη μεγαλύτερης μοριοδότησης παρκολουθώντας επιμορφώσεις στην πραγματικά χαμηλότερη τιμή και χωρίς κρυφές χρεώσεις.
!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!! Επιλέγοντας το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education απολαμβάνετε ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ και αναγνώριση.
Περισσότεροι από 2000 μαθητές μας, έχουν ήδη ολοκληρώσει τα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!
 Κόστος 190€ 
 Εγγραφές έως  17/10/2017
Πληροφορίες:
Βέροια, Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο
Τηλ: 23310 70102,
Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.