Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Θωμάς Κούτερης


Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/10) ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Θωμάς Κούτερης, σε ηλικία 76 ετών. 

Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο εμπόριο οικοδομικών υλικών από το 1960, ενώ ασχολήθηκε ενεργά σε αθλητικούς και επιχειρηματικούς φορείς της περιοχής. 

Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Γ.Α.Σ. «ΒΕΡΟΙΑ», πρόεδρος Εθνικού Σταδίου Βέροιας, πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Τ.Σ.Α. (Τοπικό Σύμφωνο Απασχόλησης) Ν. Ημαθίας, Πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κ.Ε.Τ.Α – ΚΕ.ΜΑΚ. (Κέντρο Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας), των Επιμελητηρίων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κηδεία του Θωμά Κούτερη θα γίνει σήμερα Δευτέρα (23/10) στις 4 μ.μ. στον Άγιο Αντώνιο Βέροιας.


Αναβολή συνέντευξης Τύπου στο Επιμελητήριο Ημαθίας λόγω του θανάτου

Σήμερα επρόκειτο στη 1 το μεσημέρι να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκος Ουσουλτζόγλου. Ωστόσο, έπειτα από την είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου, η συνέντευξη Τύπου αναβλήθηκε. 


Συλλυπητήρια επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

H Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια του Θωμά Κούτερη που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Ο Θωμάς Κούτερης υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας για αρκετά χρόνια, υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο όχι μόνο της Βέροιας αλλά και όλου του Νομού, εργάστηκε άοκνα και αποτελεσματικά, με στοχοπροσήλωση, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Ευγενής, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη, υπερασπίστηκε με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά την προάσπιση των συμφερόντων του επιχειρηματικού κόσμου της Ημαθίας.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης, προσέφερε την αγάπη του και την στήριξη του απλόχερα, με ευαισθησία και σεβασμό. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Με τιμή 
Η Πρόεδροςτου Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας
Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου


Συλλυπητήρια από ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας και Επιτροπής Χειροσφαίρισης

Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και η Επιτροπή χειροσφαίρισης του συλλόγου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Θόδωρου (Τέο) Παυλίδη για τον θάνατο του πεθερού του Θωμά Κούτερη.

Ο Θωμάς Κούτερης είχε έντονη δράση στην πολιτική, στην οικονομική και στην αθλητική ζωή του τόπου μας, είχε διατελέσει μεταξύ άλλων Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. Αθλητικού Σωματείου Γ.Α.Σ. «ΒΕΡΟΙΑ» και Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Καλό παράδεισο.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο