Βέροια: Καραμπόλα έξω από τον Βρεφονηπιακό στο Εργοχώρι - ΙΧ έπεσε πάνω στα κάγκελα του σχολείου (φώτο)


Καραμπόλα με τη συμμετοχή 4 αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (31/10/2017), έξω από τον Β' Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δ. Βέροιας, στο Εργοχώρι (οδός 25ης Μαρτίου).


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το InVeria.gr, όλα συνέβησαν στο ρεύμα προς Πατρίδα,  ακριβώς μπροστά από το Βρεφονηπιακό Σταθμό, όταν ένα αγροτικού τύπου ΙΧ χτύπησε από πίσω προπορευόμενο όχημα μάρκας OPEL (πράσινου χρώματος), το οποίο είχε ελαττώσει ταχύτητα επειδή προπορευόταν ένα τρίτο όχημα που ήθελε να στρίψει αριστερά (προς το Ι.ΚΤΕΟ) και το οποίο περίμενε ένα άλλο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. 


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το πρώτο όχημα (αγροτικού τύπου) να χτυπήσει με αρκετή σφοδρότητα  - αν κρίνουμε από τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο οχήματα και την τελική θέση που πήρε το δεύτερο όχημα - το OPEL, το οποίο χτύπησε με τη σειρά του το τρίτο όχημα που ήταν μπροστά και, τελικά, να χτυπηθεί και το τέταρτο όχημα, από το αντίθετο ρεύμα. 


Το αυτοκίνητο μάρκας OPEL τελικά έπεσε πάνω στα κάγκελα του Βρεφονηπιακού σταθμού και σε έναν πυροσβεστικό κρουνό που υπήρχε εκεί, με αποτέλεσμα μάλιστα να τον σπάσει και να πλημμυρίσει ο δρόμος. 


Οι πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι, ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός από την καραμπόλα και, ευτυχέστερα, εκείνη την ώρα οι μαθητές του βρεφονηπιακού σταθμού ήταν ακόμα εντός του σχολείου. Μισή ώρα μετά αν γινόταν το ατύχημα, πολλοί γονείς θα έπαιρναν τα παιδιά τους από εκεί και θα κινδύνευαν σοβαρά... 

Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, αστυνομικοί του οποίου επενέβησαν στο συμβάν, ενώ στη σημείο έσπευσε και η Π.Υ. Βέροιας, χωρίς να χρειαστεί τελικά να επέμβει. 







Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο