Ένας μήνας...εκλογές στην Ημαθία από αύριο (12/11 - 3/12)!


Μπορεί αύριο (12/11) να διεξάγονται οι πολυσυζητημένες εκλογές στην κεντροαριστεράς και ο δεύτερος γύρος (αν δεν ξεπεράσει κανείς από τους 9 υποψηφίους το 50%) στις 19 Νοεμβρίου και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου να διεξάγονται οι εκλογές στο Επιμελητήριο Ημαθίας, αλλά δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με τις εκλογές, καθώς και στις 26 Νοεμβρίου θα έχουμε εκλογές, στον Δικηγορικό σύλλογο Βέροιας...

Τις Κυριακές 12, 19, 26 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου στήνονται... κάλπες! Σχεδόν ένας μήνας "γιορτής" των δημοκρατικών διαδικασιών δηλαδή! 

Όσον αφορά στις εκλογές τις κεντροαριστεράς, οι 9 υποψήφιοι είναι (αλφαβητικά): 
Νίκος Ανδρουλάκης, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματα, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης.

Οι κάλπες θα στηθούν σε 12 σημεία της Ημαθίας, ενώ στον 2ο γύρο θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όσοι ψήφισαν και στον 1ο γύρο.

Οι υποψήφιοι στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας είναι τρεις και μάλιστα ένας ένα από κάθε πόλη της Ημαθίας:  
Ο Φώτιος Καραβασίλης του Αντωνίου (Βέροια), ο Κωνσταντίνος Μηνόπουλος του Αποστόλου (Αλεξάνδρεια) και ο Θεόκτιστος Πιπερόπουλος του Φωτίου (Νάουσα). 

Οι εκλογές των δικηγόρων θα γίνουν στην έδρα του Συλλόγου τους, στην πλ. Ωρολογίου, ενώ οι υποψήφιοι σύμβουλοι για το συμβούλιο θα είναι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και είναι συνολικά 19.

Τέλος, οι υποψήφιοι πρόεδροι για το Επιμελητήριο Ημαθίας είναι δύο: Ο Γιώργος Μπίκας και ο Τάσος Γιάγκογλου. Ο πρώτος έχει 80 υποψηφίους συμβούλους και ο δεύτερος 79. Οι εκλογές του επιμελητηρίου, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθούν στην έδρα του, στην οδό Κεντρικής 3, πίσω από τα παλιά δικαστήρια της Βέροιας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο