Με επιτυχία και φέτος ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας (φώτο)


Έναν ακόμη πετυχημένο χορό διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας το βράδυ του Σαββάτου (25/11/2017). 

Όπως κάθε χρόνο στον ετήσιο χορό της ΕΛΒ, παρουσιάστηκαν τα μικρά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, καθώς και το τμήμα εκμάθησης μουσικής, ενώ ανακοινώθηκε η δράση ενίσχυσης της ιματιοθήκης της Λέσχης, μέσω δωρεών, για να εμπλουτιστούν οι παραδοσιακές στολές για τα μέλη των χορευτικών τμημάτων. Στη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε και το έθιμο των Μωμόγερων.


Φέτος η ΕΛΒ τίμησε δύο ακόμη άτομα για την προσφορά τους στην Ποντιακή Παράδοση. Τον Γρηγόρη Διαμαντόπουλο, χορευτή της Λέσχης από το 1979 και στη συνέχεια χοροδιδάσκαλο και στον Φιλάρετο Μαυρόπουλο, βετεράνο λυράρη από την Επισκοπή Ναούσης.


Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Παύλος Σαρημιχαηλίδης, ενώ χαιρετισμό έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης


Μεταξύ άλλων ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου και Βασίλης Λυκοστράτης, η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, εκπρόσωποι του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου και μέλη του συνδυασμού του "Ημαθία Επιμελείν", εκπρόσωποι από άλλους πολιτιστικούς συλλόγους κ.α.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Βάσω Τόκα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ (πατήστε στις φώτο για μεγέθυνση):



















































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο