Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς - Ξεπέρασαν ήδη τις 2000 συμμετοχές στην Ημαθία


Σε δύο ώρες (8 μμ) ολοκληρώνεται η 1η εκλογική διαδικασία της Κυριακής 12 Νοεμβρίου για την εκλογή επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς και ήδη έχουν προσέλθει στις κάλπες δεκάδες χιλιάδες κόσμου πανελλαδικά και εκατοντάδες στην Ημαθία. 

Η συμμετοχή πανελλαδικά είναι άκρως ικανοποιητική, αφού οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τις 200.000 σύμφωνα με πολλές, ενώ και στην Ημαθία αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ ο άτυπος στόχος των 2.000 συμμετοχών, καθώς ήδη έχουν προσέλθει τόσο άτομα. 


Το InVeria.gr βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα της Βέροιας, στο Δημαρχείο, από όπου και οι φωτογραφίες, ενώ σε επικοινωνία μας με τον Γιάννη Χασιώτη, Πρόεδρο της ΝΟΕ Ημαθίας και υπεύθυνο Δικτύου Εμπιστοσύνης Ημαθίας της ΑΕΔΔ, έγινε γνωστό ότι όλα κύλισαν ομαλά από το πρωί, και στα 12 εκλογικά κέντρα της Ημαθίας. 

Τις επόμενες δύο ώρες αναμένεται να προσέλθουν και άλλοι πολίτες για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες, είτε ως μέλη του νέου φορέα ή ως φίλοι, όπως προβλέπεται από την διαδικασία. 


Αύριο, Δευτέρα (13/11), η Νομαρχιακή Επιτροπή Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) Ημαθίας και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα του νέου φορέα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, με θέμα τον απολογισμό της εκλογικής διαδικασίας της 12ης Νοεμβρίου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο