Ν. Ουσουλτζόγλου: "Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας άρχισαν να γίνονται ροντέο" (φώτο - βίντεο)


Χειμαρρώδης, ως συνήθως, εμφανίστηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκος Ουσουλτζόγλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου 2017, ένα μήνα πριν τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας και τη μέρα λήξης προθεσμίας κατάθεσης των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις εκλογές. 


Ο Νίκος Ουσουλτζόγλου τόνισε ότι αφορμή της συνέντευξης Τύπου είναι το γεγονός ότι "οι εκλογές του Επιμελητηρίου άρχισαν να γίνονται ροντέο", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: "Είμαι στο Επιμελητήριο από το 1983, πάντα στη διοικητική επιτροπή, αντιπρόεδρος, γραμματέας και τα τελευταία 11 χρόνια πρόεδρος. Από το 1983 έως και σήμερα, η φροντίδα μας για το επιμελητήριο ήταν να μην κομματικοποιηθεί και να μην ιδιωτικοποιηθεί ο χώρος, με ό,τι σημαίνει αυτό. Πιστεύω ότι το καταφέραμε".


Ακολούθως, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Επιμελητηρίου της τελευταία 5ετίας, σε απάντηση όσων αναφέρουν ότι δεν έγινε τίποτα τα τελευταία χρόνια και έκανε διάφορες αναφορές σε ζητήματα που ενεπλάκη το Επιμελητήριο, όπως το Τελωνείο Βέροιας.


Στη συνέντευξη ήταν παρών και τοποθετήθηκε ο επιχειρηματίας Στέλιος Κανδύλας, ο οποίος έκανε σύντομη αναδρομή στο ιστορικό των ενεργειών για το Τελωνείο Βέροιας


Η τοποθέτηση του Νίκου Ουσουλτζόγλου και του Στέλιου Κανδύλα στο βίντεο που ακολουθεί:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο