Ο Φώτης Καραβασίλης παρουσίασε τους "Μαχόμενους Δικηγόρους" για τις εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας (φώτο - βίντεο)


Τους υποψηφίους του συνδυασμού του "Μαχόμενοι Δικηγόροι" και τις στοχευμένες δράσεις που αυτός και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν, παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (21/11) ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτης Καραβασίλης.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ο Φώτης Καραβασίλης παρουσίασε την Σοφία Ζεϊμπέκη και τους Παναγιώτη Δαβόρα, Δημήτρη Λιάπη, Δημήτρη Μπατζιάκα, Θωμά Παπαδόπουλο, Κώστας Τσιλιγκερίδη, Μιχάλη Χασιώτη και Γιώργο Χατζόγλου, τους 8 υποψηφίους συμβούλους για το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου δηλαδή, οι οποίοι διεκδικούν έναν από τους 8 σταυρούς που δικαιούνται να θέσουν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων συμβούλων οι συνάδελφοί τους.


Όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, οι “Μαχόμενοι Δικηγόροι” μάχονται για τη διατήρηση των κεκτημένων δικαιωμάτων που έχουν πετύχει με αγώνες. Μάχονται την αποτροπή της “εξόδου” άλλων Συναδέλφων από το λειτούργημα του Δικηγόρου και για την κατάργηση του Φ.Π.Α. στις αμοιβές των Δικηγόρων.

Μάχονται για τον εξορθολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών των Δικηγόρων, την αποτροπή της περαιτέρω περικοπής του αντικειμένου των Δικηγόρων και τη σταδιακή αύξησή του. Μάχονται επίσης για τη διατήρηση της αυτοτέλειας των Ειρηνοδικείων Νάουσας και Αλεξάνδρειας καθώς επίσης και για την αξιοποίηση, ανάπλαση και εξωραϊσμό του αύλειου χώρου του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας.

Όπως τόνισε ο κ. Φώτης Καραβασίλης, στόχος των “Μαχόμενων Δικηγόρων” είναι η επίλυση προβλημάτων όλων των συναδέλφων και η επανακαθιέρωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας ως του Πρώτου Επιστημονικού Συλλόγου της Ημαθίας.

Μεταξύ των δράσεων που προγραμματίζουν είναι ο επαναπροσδιορισμός της αξίας των παραβόλων, η καθιέρωση Συμβούλου Υπηρεσίας - ακρόαση των δικηγόρων για επίλυση θεμάτων και προβλημάτων, σύγκληση Γ.Σ. ανά τρίμηνο, τακτικές συναντήσεις με Ολομέλεια Ειρηνοδικών, Πρωτοδικών και Εισαγγελέων Βέροιας, διεξαγωγή ημερίδων για διάφορες νομικές θεματικές ενότητες, με έμφαση στην πρακτική δικηγορία, ασφαλιστική κάλυψη της αστικής ευθύνης, δημιουργία ηλεκτρονικής τράπεζας πληροφοριών για φορολογικά θέματα και έκδοση εντύπου κωδικοποίησης της νομοθεσίας για την φορολογία των δικηγόρων, συνέχιση και ενίσχυση των δεσμών της ΔΣΒ με την κοινωνία της Ημαθίας και συνεργασία με όλους τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς κ.α 

“Δεν έχω σκοπό να διαχειριστώ την απόγνωση και την απελπισία των συναδέλφων μου. Αν εκλεγώ, έχω σκοπό να βοηθήσω με νύχια και με δόντια και με καθημερινό αγώνα στο να λυθούν όσο γίνεται περισσότερα προβλήματα. Είμαι δίπλα στους συναδέλφους μου”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραβασίλης.

Απαντώντας σε ερώτηση του InVeria.gr αν η υποψηφιότητά του έχει σκοπό την προσωπική του ανέλιξη, απάντησε σε έντονο ύφος πως έχει περάσει από όλα τα... σκαλοπάτια και πως δεν περίμενε τον Δικηγορικό Σύλλογο για την προσωπική του προβολή. 

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Φώτη Καραβασίλη στο βίντεο του Verianet.gr που ακολουθεί:










Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας με τον συνδυασμό "Μαχόμενοι Δικηγόροι (αλφαβητικά):

Φώτης Καραβασίλης - Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Παναγιώτης Δαβόρας

Σοφία Ζεϊμπέκη

Δημήτρης Λιάπης

Δημήτρης Μπατζιάκας

Θωμάς Παπαδόπουλος

Κώστας Τσιλιγκερίδης

Μιχάλης Χασιώτης

Γιώργος Χατζόγλου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο