Θεατρική παράσταση από τον "ΠΡΟΜΗΘΕΑ" για την ενίσχυση της Μονής Καλλίπετρας Βέροιας


Άφθονο γέλιο για ακόμη μια φορά χάρισε η παράσταση “Ούτε γάτα ούτε ζημιά” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) στο κοινό που την παρακολούθησε.

Η παράσταση έλαβε χώρα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια παρουσία πλήθους κόσμου και απέσπασε πολύ θερμό χειροκρότημα.

Η κωμωδία του Α. Σακελλάριου, μια από τις παλιές καλές κωμωδίες, η οποία ανέβηκε από τον “ΠΡΟΜΗΘΕΑ” σε σκηνοθεσία του Διονύση Καρολίδη πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της Ι.Μ. Καλλίπετρας, προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά το μοναστήρι, που το έχει ανάγκη.


Σε  ζεστό κλίμα, το κοινό “αγκάλιασε” την προσπάθεια, ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα, έδειξε την αγάπη του και πρόσφερε την βοήθειά του παρακολουθώντας μια κωμωδία που είχε ιδιαίτερο σκοπό.

Η παράσταση έγινε εις μνήμη της Ελένης Παραστατίδου – Καρολίδου, σύντροφος στη ζωή του Προέδρου του Συλλόγου Διονύση Καρολίδη, της οποίας η συμμετοχή ήταν το ίδιο ενεργή τόσο στον “ΠΡΟΜΗΘΕΑ” όσο και στον Όμιλο Φίλων Ι. Μονής Καλλίπετρας, καθώς προσέφερε πολύτιμο έργο για την αποκατάσταση της Μονής.


Σε δηλώσεις τους στο verianet.gr, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Καρολίδης και ο π. Παλαμάς Καλλιπετρίτης, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους και ευχαρίστησαν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση για τον αγώνα υπέρ της Μονής.



Πηγή: verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο