Τι να φοράτε αν έχετε plus size σιλουέτα


Αν νομίζετε ότι η μόδα απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με σώμα… μοντέλου, κάνετε λάθος!


Μια γυναίκα με plus size σιλουέτα μπορεί να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας αρκεί να έχει τη διάθεση να αναζητήσει τα κατάλληλα ρούχα για τον σωματότυπό της και φυσικά, την αυτοπεποίθηση να ντύνεται με τον τρόπο που εκείνη εκφράζεται καλύτερα.


Αν η παρουσία σας είναι πληθωρική ή ζυγίζετε μερικά παραπάνω κιλά, δείτε παρακάτω ποια ρούχα (φορεματα, φούστες, παντελόνια, μπλούζες) κολακεύουν περισσότερο τη σιλουέτα σας και προσδίδουν κομψότητα στην εμφάνισή σας.  


Ψηλόμεση midi φούστα


Η ψηλόμεση midi φούστα ταιριάζει ιδανικά σε μία plus size σιλουέτα και μπορεί να φορεθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ από το πρωί ως το βράδυ. Η γραμμή της ψηλόμεσης φούστας αναδεικνύει τις καμπύλες σας και ενισχύει θεαματικά τη θηλυκότητά σας. Φορέστε τη με μία εντυπωσιακή μπλούζα σε χαλαρή γραμμή και χαμηλές γόβες ή μυτερές μπαλαρίνες το πρωί και με ψηλοτάκουνα στις απογευματινές ή βραδινές σας εμφανίσεις.


Παντελόνι σε ίσια γραμμή


Η πληθωρική σιλουέτα μπορεί να αναδειχθεί καλύτερα με παντελόνια σε ίσια γραμμή. Αποφύγετε να κρύβετε το σώμα σας κάτω από oversized παντελόνια και τζιν διότι «σαμποτάρετε» τη θηλυκότητά σας. Επενδύστε σε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή για να δημιουργήσετε ποικίλους συνδυασμούς με μπλούζες και πουκάμισα με χαλαρή εφαρμογή. Κάνει το σώμα σας να δείχνει πιο σμιλεμένο, ειδικά αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα μποτάκια ή γόβες.


Μπλούζα σε άνετη γραμμή


Το επάνω μέρος του σώματος είναι αυτό που μαγνητίζει πρώτο τα βλέμματα γι αυτό είναι σημαντικό να αναδείξετε τα δυνατά του σημεία ώστε να κερδίζετε τις εντυπώσεις. Επιλέξτε μπλούζες σε άνετη γραμμή που να αποκαλύπτουν τους γοητευτικούς σας ώμους ή το πλούσιο μπούστο σας. Προτίμησε μπλούζες με διακριτικά σχέδια, με trendy διχρωμίες και μην διστάζετε να «παίζετε» με τις υφές!


Φόρεμα σε midi μάκρος


Πολλές γυναίκες με πληθωρική σιλουέτα επιλέγουν μακριά και φαρδιά φορέματα προκειμένου να κρύψουν τις ατέλειές τους αλλά… κάνουν λάθος! Τα midi φορέματα κολακεύουν περισσότερο τον plus size σωματότυπο και αναδεικνύουν τις καμπύλες της γυναικείας σιλουέτας. Επιλέξτε ένα φόρεμα σε Α γραμμή με μάκρος που φτάνει ως το γόνατο και προσφέρετε στον εαυτό σας άνεση και στιλ σε κάθε περίσταση. Αν σας αρέσουν τα εφαρμοστά φορέματα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα εντυπωσιακό γιλέκο και μία ζώνη που θα δέσετε στο ύψος της μέσης σας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο