Δικαιώθηκε ο αγώνας τους υπέρ του Γιώργου Μπίκα


"Συγχαρητήρια στον φίλο Γιώργο Μπίκα και σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού, ανεξάρτητα από τους σταυρούς προτίμησης, για την οργανωμένη και μεθοδική προεκλογική προσπάθειά τους. Το Επιμελητήριο είναι υπόθεση όλων, διότι τα προβλήματα είναι κοινά και η προσπάθεια πρέπει να είναι πάντα συλλογική".

Αυτά έγραψε ο γνωστός δικηγόρος της Βέροιας Γιώργος Μπιλέκας, συνοδεύοντας την  παραπάνω φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook, που απεικονίζει τον ίδιο, τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργο Μπίκα, τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, την περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα και, στο βάθος, το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Στέφανο Αποστολίδη

Όπως είναι γνωστό τοις πάσι, ο Κώστας Καλαϊτζίδης και η Νίκη Καρατζιούλα, μαζί με τον έτερο περιφερειακό σύμβουλο Ημαθίας Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, δραστηριοποιήθηκαν δυναμικά υπέρ του προεκλογικού αγώνα του Γιώργου Μπίκα και, πλέον, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι και δικαιωμένοι για το αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται, πλέον οι σχέσεις Επιμελητηρίου και Π.Ε. Ημαθίας αποκαθίστανται, καθώς μέχρι σήμερα ήταν - σε επίπεδο επικεφαλής τουλάχιστον - κάκιστες.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο