Ευχαριστήριο - Δήλωση Αντώνη Μαρκούλη


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΔΗΛΩΣΗ Αντώνη Μαρκούλη: Επέλεξα να μετάσχω στις εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στον Σύλλογο Δικηγόρων ως ανεξάρτητος, έχοντας την  άποψη ότι η εποχή μας χρειάζεται καθαρές φωνές, ενδεχόμενα ενίοτε σκληρές, όμως ειλικρινείς και χωρίς συμβιβασμούς και στρογγυλεύσεις.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους δικηγόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώνω προς όλους ότι η θέση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο θα προσδιορίζεται μόνο από την ορθότητα της πρότασης που θα κατατίθεται και σε καμιά περίπτωση  από το πρόσωπο ή ομάδα που την έχει καταθέσει.

Θλίβομαι όμως, διότι τα πρώτα βήματα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήδη έχουν υπονομευτεί από την απερχόμενη διοίκηση και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη και προσώπων που μετέχουν στην παλαιά διοίκηση και τυγχάνει να  έχουν υψηλή θέση και στην νέα!!! 

Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην απρέπεια της προηγούμενης διοίκησης να ανανεώσει την σύμβαση εργαζομένων για έναν ακόμη χρόνο, δηλαδή στην δική μας περίοδο ανάληψης των ευθυνών.

Ελπίζω να είναι το τελευταίο ατόπημα της απερχόμενης διοίκησης και να διέλαθε της προσοχής των μελών της νέας που έδωσαν επιπόλαια την σύμφωνη γνώμη για την απρέπεια.

Οι εποχές είναι δύσκολες και οι συνάδελφοι δικηγόροι δεν έχουν την πολυτέλεια να παρακολουθούν μικροπολιτικά παιχνίδια εξόφλησης γραμματίων, πολύ δε περισσότερο η κοινωνία, η οποία προσβλέπει στον δικηγορικό σύλλογο, ως τον κατ΄ εξοχήν επιστημονικό φορέα συμμέτοχο στην απονομή δικαιοσύνης και όχι ως έναν ακόμη  χώρο ευτελών τακτοποιήσεων ημετέρων. 
Ευχαριστώ και πάλι. 

Θα τα πούμε και από κοντά.

Συναδελφικά
Αντώνης Μαρκούλης 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 ΣχόλιαΚάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο