Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τους συναδέλφους του ο Φώτης Καραβασίλης - Δίδαξαν ήθος οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι του ΔΣΒ (βίντεο)


"Δικηγορία ή Θάνατος" θα είναι το σύνθημα του νέου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της εκλογικής διαδικασίας στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, από την οποία αναδείχθηκε νικητής.

Έχοντας καταφέρει να αντιστρέψει ένα αρνητικό αποτέλεσμα, ο Φώτης Καραβασίλης έλαβε 133 ψήφους έναντι 127 του Κώστα Μηνόπουλου και εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον συνυποψήφιό του, για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν, καθώς και όλους όσοι τον ψήφισαν και δεν τον ψήφισαν. 


Από την άλλη μεριά, ο Κώστας Μηνόπουλος συνεχάρη τον Φώτη Καραβασίλη για την εκλογή του, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη και έθεσε εαυτόν και τα μέλη της ομάδας του στη διάθεση του νέου προέδρου, καθώς, όπως είπε, "τα προβλήματα είναι κοινά για όλους". 

Τόσο ο Φώτης Καραβασίλης, όσο και ο Κώστας Μηνόπουλος, απέδειξαν πως είναι δύο δικηγόροι με ήθος και μεγάλη αξιοπρέπεια. Στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αποκόμισαν τον σεβασμό όλων των συναδέλφων τους με την στάση τους, είτε τους ψήφισαν ή όχι. 

Οι "Μάχιμοι Δικηγόροι" του Φ. Καραβασίλη αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα
Όσον αφορά τον νικητή της διαδικασίας, Φώτη Καραβασίλη, μαζί με μέλη του συνδυασμούς του, οικεία πρόσωπα, συναδέλφους και φίλους του, γιόρτασαν το αποτέλεσμα, δίνοντας την υπόσχεση ότι από την 1η μέρα της θητείας θα είναι έτοιμος να αρχίσει να εφαρμόζει πολλές από τις δεσμεύσεις που εξήγγειλε. 

Δείτε την ανακοίνωση του αποτελέσματος και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο παρακάτω βίντεο του Verianet.gr:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο