Παραμονή Πρωτοχρονιάς και αλλαγή χρόνου στη Μητρόπολη Βεροίας


Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, τελέσθηκε από το Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, η αρχαία Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου.


Το διήμερο 29 και 31 Δεκεμβρίου στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως μπάντες, σωματεία, σύλλογοι καθώς και πολλά παιδιά έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα. 


Επίσης το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου το πρωί, όπως κάθε χρόνο, ο Μητροπολίτης δέχθηκε επίσκεψη από τα παιδιά των ιερέων όλης της Μητροπόλεως, τους έδωσε τις ευχές του και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.


Τέλος, το πρωί της Κυριακής, παραμονή Πρωτοχρονιά του 2018, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης  έκοψε τη Βασιλόπιτα για τους συνεργάτες της Μητροπόλεως στο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο, ενώ στην τελετή παρέστησαν και οι τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης. 


O κ. Παντελεήμων στο λόγο του έκανε αναδρομή στα εκκλησιαστικά γεγονότα του χρόνου που φεύγει και ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος.


Υποδοχή του νέου έτους στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας


Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:30 μ.μ. θα τελεστεί στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βεροίας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, για την αλλαγή του έτους. Στη συνέχεια ο κ. Παντελεήμων  και θα κόψει την βασιλόπιτα.

Την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 το πρωί ο Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στο Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί του νέου έτους του 2018.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο