Ποινή φυλάκισης 4 μηνών στη διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας για κινητοποιήσεις του Γενάρη του 2017 (βίντεο)


Ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας σε μέλη της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο Τάσο Χαλκίδη, στον αντιπρόεδρο Γιάννη Βράνα και στον Γραμματέα Θοδωρή Παπακωνσταντίνου, για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Συγκεκριμένα, οι τρεις κατηγορούμενοι δικάστηκαν για την συμβολική κινητοποίηση στην Εγνατία Οδό, στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2017.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας" και του Αγροτικού Συλλόγου "Ενότητα", από το μπλόκο του Γυψοχωρίου Πέλλας. 

Ως μάρτυρας κατέθεσε και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την συμπαράσταση του, καθώς δεν ήταν παρών στις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις και δεν είχε να πει κάτι επί των περιστατικών, ενώ παρόντες στην δίκη ήταν και ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης

Δείτε βίντεο με δηλώσεις αμέσως μετά την δίκη:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο