Λεκάνες μπάνιου: Ποιο είδος είναι το κατάλληλο για τον χώρο σου;

Κατασκευάζετε το καινούργιο σας μπάνιο ή ανακαινίζεται το παλιό; Αναζητάτε την ιδανική λύση για τη λεκάνη και το καζανάκι;

Η επιλογή που θα κάνετε εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου και την αισθητική σας. Πλέον τα είδη υγιεινής παρουσιάζουν αρκετά μεγάλη ποικιλία έτσι ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση σε χώρο, λειτουργικότητα και αισθητική.

Μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα  tsdeco μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα από είδη υγιεινής όπως λεκάνες μπάνιου και καζανάκια που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις.
Προκειμένου να κάνουμε την επιλογή αυτή πιο εύκολη, παραθέτουμε τα είδη λεκάνης τουαλέτας που υπάρχουν. 
Όλα τα παρακάτω προϊόντα  και ακόμη περισσότερα μπορείτε να τα βρείτε σε χαμηλές τιμές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα tsdeco.gr.

Λεκάνες Μπάνιου χαμηλής πιέσεως


Ονομάζεται το είδος λεκάνης στην οποία πάνω είναι τοποθετημένο το καζανάκι. Επιλέξτε μία λεκάνη χαμηλής πιέσεως με επίπεδες πλευρές, χωρίς πολλές πτυχώσεις που δυσκολεύουν τον καθαρισμό της. 
Αν η λεκάνη είναι καλά κατασκευασμένη εξωτερικά, το ίδιο θα συμβαίνει και με το εσωτερικό της. Αυτό διευκολύνει την καλύτερη αποβολή των λυμάτων, προσφέροντάς σας καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ελαχιστοποίηση των οσμών. 

Λεκάνες Μπάνιου κρεμαστές


Αυτού του τύπου οι λεκάνες τοποθετούνται με ειδικό σετ στήριξης στον τοίχο. Ο χώρος κάτω από τη λεκάνη μένει κενός διευκολύνοντας την καθαριότητα. Στην κρεμαστή λεκάνη το καζανάκι είναι συνήθως τοποθετημένο μέσα στον τοίχο με φανερό μόνο το μέρος που ενεργοποιεί το μηχανισμό του. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός για εξοικονόμηση χώρου. 

Οι κρεμαστές λεκάνες διατίθενται ξεχωριστά ή με το καζανάκι. Δείτε τις εδώ

Λεκάνες Μπάνιου υψηλής πιέσεως


Οι λεκάνες στις οποίες το καζανάκι βρίσκεται ψηλά στον τοίχο. Σε παλιότερα σετ το καζανάκι κρεμόταν στην ουσία πάνω από τη λεκάνη και ενωνόταν με αυτή δια μέσω ενός σωλήνα. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα εντοιχιζόμενου μηχανισμού έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη υγιεινή, η χρηστικότητα και η οικονομία χώρου.

Λεκάνες ασιατικού τύπου
Πρόκειται για τις λεκάνες που είναι τοποθετημένες στο έδαφος που συχνά αποκαλούμε «τούρκικες». Σε δημόσιους χώρους παρουσιάζουν το πλεονέκτημα της μη επαφής του δέρματος με τη λεκάνη.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο