Συναντιούνται την Τρίτη (23/1) με τον Β. Αποστόλου οι αγρότες της Βέροιας - Βγάζουν τρακτέρ την Πέμπτη (25/1)


Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου θα έχει αύριο, Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, στο πλαίσιο συναντήσεων που θα έχει ο Υπουργός με αγροτικούς φορείς. 

Βασικό θέμα της συζήτησης με τον Υπουργό είναι η αναγνώριση και αποζημίωση των ζημιών που υπέστησαν οι αγρότες από τις βροχοπτώσεις, καθώς ο ΕΛΓΑ (παρά τις αντίθετες δεσμεύσεις) ακόμα αποφαίνεται ότι οι ζημιές από βροχοπτώσεις δεν αποζημιώνονται. 

Όποιοι και αν είναι το αποτέλεσμα, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου οι αγρότες θα βγάλουν τα τρακτέρ τους κάτω από τον κόμβο Κουλούρας, μπαίνοντας σε αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά και για να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους τους για τα αποτελέσματα της συνάντησης. 

Αυτά τα θέματα συζητήθηκαν σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) οι Αγρότες της Βέροιας, ενώ ο διάλογος άνοιξε και σε άλλα ζητήματα, όπως το "καυτό" θέμα των αποζημιώσεων από την μεγάλη οικονομική ζημιά σε ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο από το Ρωσικό Εμπάργκο κ.α. 

(φώτο από live μετάδοση του Ammos-imathia.blogspot.gr)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο