Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (15/1) - Το θέμα των ΡΟΜΑ του Εργοχωρίου 1ο θέμα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, με 40 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (15/1).

Αναλυτικά τα θέματα:


ΘΕΜΑ
1ο :
Έγκριση ή μη α) του σχεδίου δράσης για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στον Δήμο Βέροιας και β) της πρότασης οικιστικής αποκατάστασης των οικογενειών Ρομά που διαβιούν στον καταυλισμό του Εργοχωρίου
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη Συστήματος Διακυβέρνησης του Δήμου Βέροιας ως Ενδιάμεσου Φορέα για την αξιολόγηση και επιλογή των Πράξεων της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Βέροιας
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βέροιας. (Νομική Υπηρεσία)
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα
ΘΕΜΑ
5ο :
Ορισμός ενός συμβούλου και του οικείου Προέδρου της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας ή εκπροσώπου της Κοινότητας με τους αναπληρωτές τους, στην επιτροπή καθορισμού τιμήματος των προς εκποίηση δημοτικών ακινήτων.
ΘΕΜΑ
6ο :
Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών του άρθρου 201 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.).
ΘΕΜΑ
7ο :
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την παραλαβή γραμματίου παρακατάθεσης από συμβολαιογράφο
ΘΕΜΑ
8ο :
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Αστική Εταιρία με την επωνυμία «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας «ΠΡΟΣΒΑΣΗ».
ΘΕΜΑ
9ο :
Ορισμός δύο ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ)» Δ. Βέροιας.
ΘΕΜΑ
10ο :
Ορισμός δύο ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΚΕΔΗΠΕΘΕ)» Δ. Βέροιας.
ΘΕΜΑ
11ο :
Ορισμός μελών με τους αναπληρωτές τους και συγκρότηση της επιτροπής ελέγχου παιδοτόπων.
ΘΕΜΑ
12ο :
Διαπίστωση υπέρ της ύπαρξης υπηρεσιακής ανάγκης για την κάλυψη μιας θέσης κλάδου ΔΕ Διοικητικού, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υπ’ αριθ. 1/408/2008 προκήρυξης για την πλήρωση οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού με σειρά προτεραιότητας στον Δήμο Βέροιας
ΘΕΜΑ
13ο :
Έγκριση ή μη άρσης ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης ακινήτου με φερόμενους ιδιοκτήτες τους Α.Πρασίνου κλπ., στα Ο.Τ. 71 και 76 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Τ.Κ. Βεργίνας
ΘΕΜΑ
14ο :
Έγκριση ή μη λύσης της μίσθωσης ακινήτου επί της οδού Μητροπόλεως 27
ΘΕΜΑ
15ο :
Έγκριση ή μη του φακέλου Δημόσιας Σύμβασης της Μελέτης – Τεύχος Τεχνικών δεδομένων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης της μελέτης «Μελέτη Βιοκλιματικού πολιτιστικού Δικτύου Διαδρομών στην Παλιά Πόλη της Βέροιας»
ΘΕΜΑ
16ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Μακεδονίδος για την πιστοποίησή τους».
ΘΕΜΑ
17ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Απ. Παύλου για την πιστοποίησή τους».
ΘΕΜΑ
18ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Δοβρά για την πιστοποίησή τους».
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού Κυψέλης»
ΘΕΜΑ
20ο :
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Αγίας Βαρβάρας»
ΘΕΜΑ
21ο :
Επί ενστάσεως του αναδόχου του έργου «Κατασκευή γέφυρας Αφών Κούσιου» κατά του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου και έγκριση ή μη του παραπάνω πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής.
ΘΕΜΑ
22ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Εξωτερικός αγωγός αποχέτευσης Πανόραμα-Γιοτζαλίκια-Φλαμουριές»
ΘΕΜΑ
23ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκλήρωση εργασιών αποχέτευσης Πανοράματος»
ΘΕΜΑ
24ο :
Έγκριση ή μη 2ου πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Βεργίνας (2017)»
ΘΕΜΑ
25ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση δικτύων άρδευσης Δημοτικής Ενότητας Μακεδονίδος».
ΘΕΜΑ
26ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Καθαρισμός τσιμενταυλάκων Δ.Ε. Απ.Παύλου»
ΘΕΜΑ
27ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση νεκροταφείων»
ΘΕΜΑ
28ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Μεταφορές περιπτέρων»
ΘΕΜΑ
29ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας «Παροχή υπηρεσιών συντήρησης-υποστήριξης εφαρμογών λογισμικού Δήμου Βέροιας».
ΘΕΜΑ
30ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας «Γεωχωρική αποτύπωση δικτύου οδικού και αστικού φωτισμού Δήμου Βέροιας»
ΘΕΜΑ
31ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λειτουργικού συστήματος εξυπηρετητή και λογισμικών».
ΘΕΜΑ
32ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Εκτυπώσεις-εκδόσεις-βιβλιοδετήσεις».
ΘΕΜΑ
33ο :
Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Κατασκευή περίφραξης στο αριθ. 176νστ αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Ασωμάτων»
ΘΕΜΑ
34ο :
Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για τη μίσθωση τουριστικού τρένου
ΘΕΜΑ
35ο :
Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια ειδών τροφίμων για τη λειτουργία δομών του Δήμου.
ΘΕΜΑ
36ο :
Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με τον Σύλλογο Βλάχων Βέροιας, β) δαπάνης και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.
ΘΕΜΑ
37ο :
Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων και με τον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου, β) δαπάνης και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.
ΘΕΜΑ
38ο :
Έγκριση ή μη α) δαπάνης για την προμήθεια στεφανιών καταθέσεων και β) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.
ΘΕΜΑ
39ο :
Έγκριση ή μη α) έκτακτης μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης Δημάρχου και δημοτικού συμβούλου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) ψήφισης της πίστωσης.
ΘΕΜΑ
40ο :
Έγκριση ή μη α) μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης αντιδημάρχου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) ψήφισης της πίστωσης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο