Ποια μέθοδος αποτρίχωσης σάς ταιριάζει;


Επιθυμείτε να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα και έχετε στο μυαλό σας να εγκαταλείψετε τις προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης και να προχωρήσετε σε μια οριστική λύση με IPL ή Laser.

Η αποτρίχωση με IPL ή η αποτρίχωση με Laser συνιστούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους μείωσης και απομάκρυνσης της τριχοφυΐας, που προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα, με ανώδυνο τρόπο.

Μάθετε παρακάτω όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις δύο θεραπείες αποτρίχωσης και τι πρέπει να προσέξετε προτού ξεκινήσετε να κάνετε συνεδρίες.

Τι είναι η αποτρίχωση με IPL ή Laser
Η αποτρίχωση με IPL ή Laser αποτελούν την τελευταία εξέλιξη στον τομέα της μόνιμης απομάκρυνσης της τριχοφυΐας. Η εφαρμογή τους βασίζεται σε ειδικά εστιασμένη φωτεινή ενέργεια που απορροφάται από τη μελανίνη και καταστρέφεται η ρίζα της τρίχας. Τόσο η μέθοδος IPL όσο και η Laser εφαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος και τα αποτελέσματά τους είναι πολύ ικανοποιητικά, ειδικά σε σκουρόχρωμες τρίχες και σε ανοιχτόχρωμα δέρματα. Προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζονται επαναλαμβανόμενες συνεδρίες, αλλά ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις οργανικές ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου. Οι μέθοδοι αποτρίχωσης IPL και Laser προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες, ειδικά στα πόδια και τη γραμμή του μπικίνι, δυο περιοχές που προβληματίζουν τις περισσότερες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου. 

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε
Προτού ξεκινήσετε συνεδρίες αποτρίχωσης, είναι σημαντικό να έχετε ενημερωθεί για το μηχάνημα που εφαρμόζει τη θεραπεία. Μπορεί να μην σας ακούγεται χρήσιμο, αλλά καλό είναι να γνωρίζετε την εταιρεία και το μοντέλο του μηχανήματος που θα έρθει σε επαφή με το σώμα σας. Υπάρχουν πολλά μηχανήματα με διαφορετική αποτελεσματικότητα και προδιαγραφές ασφαλείας. Γνωρίζοντας όμως για ποιο μηχάνημα πρόκειται, θα είστε σε θέση να αντλήσετε πολλά στοιχεία από το Ιnternet και τις μαρτυρίες άλλων χρηστών αλλά και από ειδικούς που εμπιστεύεστε.

Τι πρέπει να κάνετε πριν την αποτρίχωση
Επιδιώξτε πριν από την έναρξη των συνεδριών να κάνετε μία δοκιμή στην προς αποτρίχωση περιοχή του σώματός σας, έτσι ώστε ο ειδικός να διαπιστώσει αν προκαλείται περιθυλακίτιδα και εσείς να καταλάβετε αν θα χρειαστείτε αναισθητική κρέμα κατά τη διάρκεια των θεραπειών. Ζητήστε επιπλέον, ένα χρονοδιάγραμμα με τον κατά προσέγγιση συνολικό αριθμό των συνεδριών που θα κάνετε ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε ακόμη από την αρχή να καθοριστεί το κόστος ανά συνεδρία και το ύψος του συνολικού κόστους που απαιτείται για ένα επιτευχθεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα -τη μείωση της τριχοφυΐας δηλαδή, κατά 85-95%. Φροντίστε να εξασφαλίσετε σημαντική έκπτωση σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερες συνεδρίες.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο