Για θαύμα σε παρεκκλήσιο στον Σχοινά Αλεξάνδρειας κάνουν λόγο πιστοί και η Μητρόπολη Βεροίας


Για θαύμα μιλούν κάτοικοι του Σχοινά Αλεξάνδρειας, αλλά και η τοπική Μητρόπολη Βεροίας, δια του ίδιου του Μητροπολίτη Παντελεήμονα, που επιτελείται από το πρωί της Κυριακής 11 Μαρτίου 2018 στο παρεκκλήσιο της Αγ. Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου που υπάρχει στο χωριό.

Όπως ισχυρίζονται όσοι βρέθηκαν εκεί, υπάρχει έντονη ευωδία εντός και εκτός του ναού, η οποία μάλιστα έρχεται κατά κύματα, όπως ισχυρίζονται. 


Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, μαζί με συνεργάτες του μετέβη το βράδυ στο παρεκκλήσιο και ανάφερε, μεταξύ άλλων, ότι "αυτή η φανέρωση αυτής της χάριτος είναι μια παρηγοριά -  Τα θαύματα δεν ερμηνεύονται γιατί είναι πέρα από τη λογική του ανθρώπου... μόνο πίστη χρειάζεται, ότι είναι κάτι που το επιτρέπει ο θεός, για να μας βοηθήσεις, για να μας ταρακουνήσει, να μας δώσει ελπίδα, όλα αυτά γίνονται προκειμένου ο άνθρωπος να αποκτήσει μεγαλύτερη πίστη".

Πάντως, σε γενικές γραμμές, τηρήθηκε μια ψύχραιμη στάση από την τοπική εκκλησία όσον αφορά το γεγονός, προς το παρόν τουλάχιστον. 


Είτε είναι θαύμα τελικά ή όχι (αυτό εναπόκειται και στην προσωπική πίστη του καθενός σε τελική ανάλυση), πολλοί είναι αυτοί που ήδη βρέθηκαν στο παρεκκλήσιο, ενώ αναμένεται αύριο, μετά την ευρύτερη δημοσιοποίηση του θέματος, να μεταβούν ακόμη περισσότεροι...

Δείτε βίντεο από δύο τοπικά ΜΜΕ της Αλεξάνδρειας για το θέμα:





Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο